Sådan genkender Blomstrende tropiske træer

February 22

Sådan genkender Blomstrende tropiske træer


Nyder udfolde tropiske træer er en af ​​glæderne ved at leve i et varmt klima. Med deres strålende farver og frodige løv, kan blomstrende tropiske træer tilføje overraskende effekter til hjemmet landskaber og offentlige parker og bygninger. Blomstrende tropiske træer generelt vokse i USDA Hårdførhed Zones 9 til 11, og er tørke-tolerante. De kræver lidt pleje ud over årlig beskæring. Træsorter kan producere en række forskellige blossom farver. For at identificere disse træer korrekt, bør du være meget opmærksom på detaljerne i strukturen og formen på træet.

Instruktioner

1 Stå tilbage og observere den almindelige form af træet. Nogle tropiske blomstrende træer er mere forgrenede og shrubby, ligesom flaskerenser. Dette tropiske træ kan også betragtes som en busk. Det kan vokse til 20 fod, ifølge Floridata.com. Andre blomstrende tropiske træer har enkelt kufferter og breder baldakiner ligesom den kongelige Poinciana, der kan vokse op til 30 fod høj. Frangipani, også kaldet plumeria, er en kortere træ, sjældent vokser over 25 fod. Hibiscus træer er mindre, prydtræer med en enkelt kuffert.

2 Undersøg bladene omhyggeligt. Vær især opmærksom på bladform og farve, samt hvordan den vokser på grenen. Royal Poinciana har lange, fernlike blade, der er faktisk mange små foldere. Den flaskerenser træet bærer bronze-grøn, lancetformede blade i foråret. Jacaranda, en anden blomstrende tropisk træ har fernlike blade ligesom poinciana men vokser til 50 fod høj. Frangipani, også kendt som Plumeria, har blade, der er ovale og store, vokser til 18 inches lang, ifølge University of Florida. Blade af hibiscus træ, en anden blomstrende tropisk træ, har mindre ovale blade, der er blank og mørkegrøn.

3 Vær opmærksom på de særlige kendetegn ved blomsterne. Cylindriske, brushlike blomstrer i en rød farve er tegn på flaskerenser træet. Mellemstore klynger af lyserøde, røde eller gule blomster, der er i centrum for store, ovale blade, der ligner blomsterne, der udgør Hawaii Leis fortæller dig, at dette er en frangipani træ. Brilliant, blå-violette blomster, der dækker træet og fanger dine øjne angiver du kigger på en Jacaranda træ. Store, trompet-formede blomster med lange støvdragere i pink, rød, gul og fersken indikere en hibiscus træ.

TIPS

  • Frangipani mister sine blade ofte i løbet af året, især efter kuldeperioder. Hvis træet er bred spredning og ganske nøgne af blade, er det mest sandsynligt en frangipani træ.
  • Jacaranda og Poinciana blade ser helt ens i udseende, men jacaranda voksende mønster er mere oprejst, mens Poinciana er mere overdækkede og spredning på toppen.

relaterede artikler