Sådan Skær Baseboard at hænge en dør

May 10

Sådan Skær Baseboard at hænge en dør


Fodpanelet langs bunden af ​​din væg giver dig en attraktiv overgang mellem væg og gulv. Mens fodpanelet er en permanent installation, sætte i en dør kræver fjernelse af et segment af fodpanelet. Når du ønsker at fjerne kun en del af fodpanelet at gøre plads til en dør, din proces adskiller sig en smule fra, hvad det ville være, hvis du ønsker at fjerne hele baseboard strip.

Instruktioner

1 Tegn vandrette linjer på fodpanelet, der angiver, hvor døren kommer til at gå.

2 Skær ind i fodpanelet ved hjælp af en svalehale så, så de blyantsstregerne du har foretaget i trin 1 for at guide dig. De strøg du vil bruge, er meget lavvandet. Skåret fra toppen af ​​fodpanelet til bunden. På dette tidspunkt, selvom der er to snit, der adskiller det segment, der skal fjernes, er det stadig sidder fast til væggen.

3 Skub kanten af en hobbykniv langs toppen af fodpanelet, mellem fodpanelet og væggen. Dette rydder enhver caulk der holdt fodpanelet på plads.

4 Sæt kanten af en brækjern ind i toppen af fodpanelet og træk fodpanelet væk fra væggen. Det tager sig af enhver lim eller eventuelle negle holder fodpanelet på plads.

TIPS

  • Hvis du ser negle, skubbe kanten af ​​brækjern bag hver søm at løfte det ud.

relaterede artikler