Giftige Geraniums

April 13

Giftige Geraniums


Ifølge University of Florida, mere end halvdelen af ​​haven planteskoler og dedikerede blomsterproducenter omfatter pelargonier i deres valg. Eksperter mener ikke, denne fælles blomst som giftige for mennesker, men i stedet advare om geranium toksicitet til hunde og katte.

Toksicitet

Mens botanikere ikke betragter geranium en meget giftig plante, kan bladene forårsage mindre irritation. Nogle personer kan opleve højere følsomhed over for virkningerne af geranium blade. Den ASPCA indeholder geranium på deres liste over planter giftige for hunde og katte.

Indikationer

Geranium blade kan forårsage kontakteksem, en mild hudirritation, der kan omfatte røde, hævede og kløende hud. Irritation varer normalt kun et par minutter. Botanikere har mistanke de toksiske virkninger kan stamme med æteriske olier til stede i bladene. Hunde og katte, der lider af geranium forgiftning kan kaste op eller opleve en nedsat appetit eller dermatitis.

Løsning

Gartnere, der har mistanke en reaktion på de toksiner af geranium blade bør straks ringe til en familie læge, skadestuen eller dyrlæge. Ring til National Poison Control Center på (800) 222-1222 for oplysninger om potentielle giftstoffer, men være parat til at beskrive det pågældende anlæg.


relaterede artikler