Sådan Plant Swamp White Oak Trees

March 8

Sådan Plant Swamp White Oak Trees


Den sump hvide egetræ, videnskabeligt kendt som Quercus bicolor, er et løvfældende træ med blade, der er blanke grønne på de øverste overflader og fløjlsagtig, sølvhvide på undersiden. Bladene slå en bruneret kobberfarvet rød i efteråret. Den sump egetræ, indfødte til det meste af det nordøstlige USA, kan trives i sumpe og vådområder, samt i tørre jord. Dens to-lags rodsystem gør det tolerante over for oversvømmelser og tørke. På grund af sin behagelige symmetriske form og bi-farvede blade, sumpen hvid eg gør en fremragende landskab eller skygge træ for store bolig- partier. Ved at følge nogle gode havearbejde teknikker til plantning, kan du sikre, at din sump hvid egetræ bliver starten til en god start.

Instruktioner

1 Plant sumpen hvide egetræ i fuld sol i foråret. Grave et hul, der er tre gange diameteren af ​​træets rodklumpen og omtrent lige så dyb.

2 Løft træet ved Jute bold (aldrig ved stammen). Placer den i plantehullet, og sørg for det er centreret og lige, og at den bedste side vender fremad. Fjern skruer. Peel tilbage Jute så den ikke stikker ud af hullet; det er ikke nødvendigt at fjerne naturlige Jute.

3 Opfyldning med havejord, vanding, som du går for at forhindre lufthuller. Blend vand og jord med en skovl. Firm jorden omkring toppen af ​​rodklumpen, men ikke trykke så hårdt, at jorden bliver komprimeret.

4 Konstruer en vand ring, eller volden, ved mounding nogle af sidesten jord til en ring 8 inches høj og 6 inches lang, omkring 1 fod bredere end plantehullet. Vand sumpen hvid egetræ indtil vandet fylder bassinet dannes af ringen. Vandes regelmæssigt, mens træet er ved at etablere sig. Når vandet ring opløser tilbage i jorden træet anses etableret.

5 Tilføj en mykorrhizasvampe behandling en uge efter plantning sumpen hvide egetræ til at hjælpe træet absorbere næringsstoffer fra jorden og vandet. Følg anvisningerne på etiketten.

TIPS

  • Test jorden, hvor sumpen hvid egetræ vil blive plantet. Brug en jord-test kit eller tage en prøve til en lokal amt kooperativ udvidelse kontor. Sur eller neutral jord er fint, men hvis jorden har en pH på mere end 7,2, er det for alkalisk; træet vil være i fare for jern klorose.
  • Den sump hvid egetræ kan nå en højde på 70 fod og en bredde på 60. Sørg det har rigelig plads til at vokse og at der ikke er køreledninger eller forhindringer.

relaterede artikler