Hvordan laver Gammel Skabe Look New

December 31

Træ kabinetter i dit køkken eller badeværelse tendens til at lide masser af slitage gennem årene. Ældre kabinetter har sandsynligvis lidt rivning, ridser og endda buler. Gør gamle kabinetter ser nye er et billigt alternativ til at installere nye kabinetter og er en moderat nem proces. Resurfacing vil nemt fjerne skader og gøre din frysere ser så god som ny.

Instruktioner

1 Fjern hardware fastgørelse af skabslåger med en skruetrækker. Fjern skabslåger og afinstallere eventuelle knopper eller håndtag.

2 Sand overfladen af skabslåger ved hjælp af en plade eller blok af finkornet sandpapir for at fjerne alle eksisterende maling eller bejdse. Sand med træets årer i glatte, flydende strøg. Dette vil sikre overfladen af ​​træet er glat og jævn.

3 Sand overfladen af skabslåger med et ark eller en blok af grove korn sandpapir, hvis træet har lidt en betydelig mængde af slid og ælde. Du kan nemt sand ud buler ved hjælp af en grov blok af sandpapir.

4 Brug træ fyldstof at udfylde eventuelle revner i skabslåger. Lad træet fyldstof tørre grundigt, før du fortsætter.

5 Stain eller male overfladen af skabslåger. Hvis du bruger pletten, gælder i tynde, jævne lag og tørre overskydende. Stain bliver mørkere, da det tørrer, så et tyndt lag bør være nok til at opnå en mellemlang tonet brun. Hvis du ønsker mørkere kabinetter, anvende en anden tyndt lag og tørre det væk, når det første lag er tørret.

Hvis male, anvende et tyndt lag over forsiden af ​​hvert kabinet. Lad malingen tørre, før inspektion, hvis mål er tilstrækkeligt uigennemsigtigt. Hvis noget af det oprindelige kabinet viser igennem, eller hvis malingen er ujævn, derefter males.

6 Paint eller plette bagsiden af skabslåger, derefter indramning, så det matcher farven på skabslåger.

7 Geninstaller skabslåger i rammen ved hjælp af en skruetrækker. Installer de nye knopper eller greb.


relaterede artikler