Hvordan man undgår en Pipe Burst i frostgrader

July 11

Hvordan man undgår en Pipe Burst i frostgrader


Vi har alle set i nyhederne eller læse i aviserne, hvor betydelige og vidtrækkende vandskader kan være. Vi tror måske på dette som et varmt vejr fænomen med oversvømmelser, men vandskader er faktisk lige så meget et problem om vinteren med den frygtede, frosne-pipe scenario. Ved at tage nogle enkle forholdsregler forud for alvorlig koldt vejr, kan du hjælpe med at forhindre eller mindske den vandskade, der resulterer fra frosne og rørbrud.

Instruktioner

1 Monter rør i sårbare områder (kviste, krybekældre under huset, kældre, garager og områder mod ydervægge) med isolerede skum eller glasfiber ærmer, som er tilgængelige i isenkræmmere.

2 Kortlægning dit fundament for eventuelle brud eller splittelser og fylde dem i med caulk at forhindre kold luft i at sive ind.

3 Åbn dine skabslåger i køkkenet og badet, så varmere luft fra det indre af huset cirkulerer omkring rørene under inventar.

4 Kør vand gennem hanerne. Rør brast regel fordi trykket bygger op omkring is formationer (selv små) inde i dem. Løb selv en lille strøm af vand hjælper til at afhjælpe dette pres og undgår et rør pause.

5 Indstil din termostat ikke lavere end 55 grader om dagen og om natten, når der er en alvorlig kold snap. Hold en stadig strøm af varme og opretholde en konstant temperatur for at modvirke frysning.

6 Sluk vandsystem vigtigste ventil, hvis du vil være fraværende fra dit hjem i længere tid, og du forventer temperaturerne falder til under frysepunktet. Når du slukke for ventilen, lad både din varmt og koldt vand spindetappene indtil vandet stoppet. Luk dine vandhaner, når vandstrømmen stopper. Når du vender tilbage, tænde for hovedventilen og åbne for hanerne igen, indtil vandet begynder at løbe.

TIPS

  • Heat bånd og kabler er også tilgængelige på isenkræmmere for at forhindre frysning rør. Som med alt elektrisk udstyr, udvise forsigtighed, når du bruger dem. Tjek producentens anvisninger, skal du sørge for, at kablerne er UL-listet og aldrig coil en elektrisk ledning tilbage omkring sig selv, som ilden kan forekomme.

relaterede artikler