Hvordan laver Møbler Look Vintage

May 29

Hvordan laver Møbler Look Vintage


En nødlidende finish er en ideel måde at genopfinde godt slidte møbler uden at blive bekymret over de karakteristiske stød og bump. Processen kræver tilfældigt fjernelse af maling fra overfladen af ​​stykket til at skabe et udseende af naturlige aldring. Det færdige look er rustikke, uanset om det er gjort med nye eller gamle stykker. Stilen er ideel til at arbejde på et budget, da billige møbler ofte er købt secondhand.

Instruktioner

1 Prime overfladen. Priming er efterfulgt af en underbelægning og en tynd top coat. Den underuld vil vise gennem det øverste lag, når maleriet er færdig. Maleri bør ske i et område, der er godt ventileret og alle møbler skal rengøres grundigt forud for enhver maleri finder sted.

2 Påfør pasta voks med en ren klud, når grundingen lag er tørt. Der er to måder at gå om dette: Den første er at anvende voks over hele overfladen eller bare i de områder, hvor smerteligt vil være til stede.

3 Påfør top coat med en 2-tommer pensel. Dette skal gøres, efter at voks har haft mindst en time for at tørre og skal anvendes i retningen af ​​træets årer. Den top coat sker med enten maling eller et træ glasur og skal være tørre, før vi går videre, men bør ikke have lov til at sidde i mere end 24 timer.

4 Sand overfladen. Slibning bør gøres i hånden for de bedste resultater, og i tilfældige pletter at fjerne dele af den top coat for at afsløre den under pels, hvilket giver en vintage udseende. Mix og match fint grus og groft sandpapir for at forhindre faux smerteligt fra at se alt for ensartet. Påfør ekstra pres på de områder, hvor naturlig slitage er større, især hjørner og skuffe håndtag.

5 Skrab overfladen med en stålbørste til en mere realistisk slidt look. Forsigtigt ramt med en hammer for at tilføje buler og dings. Disse funktioner er naturligt findes på ældre stykker, hvilket gør dem ideelle til dette look. Rengør væk al løs maling og snavs, når maleriet er færdig. Tilføj et lag polyuretan for ekstra beskyttelse.


relaterede artikler