Sådan Clean svømmebassin Grout

December 2

Have din egen swimmingpool betyder ordentligt vedligeholde det. Et af de vigtigste aspekter af rengøring en pulje involverer injektionsmørtel. Grout er meget porøs. Over tid injektionsmørtel linjer i puljer kan fylde op med snavs, sand og alger at nævne nogle få. Manglende opretholde korrekte kemiske balancer i din pool kan resultere i ophobning alger, som ofte bosætter sig i fugerne. Opretholde den korrekte kemiske balancer i din pool samt fuger eller udskiftning er dyrt.

Instruktioner

1 Test poolens klor i vandet for at sikre det er på det rette niveau. Brug en ny test kit til at erhverve nøjagtige målinger. Læs de medfølgende klor test retninger og følge dem nøje. Brug DPD titreringen at forsikre en nær nøjagtig aflæsning af mængden af ​​klor.

2 Køb klor tabletter i løs vægt. Brug klor tablet og krat omkring vandlinjen flise. Dette vil skabe en hvid pastaagtige rest. Fortsæt med at fjerne de resterende mug og snavs fra vandlinjen fliser til grundigt rense injektionsmørtel. Kast bassinvandet gentagne gange på flisen for at slippe af pastaen.

3 Skrub i hånden eventuelle jordslåede områder af fuger med en tablet. Gør dette et par gange siden fuger er meget porøs. Fjern eventuelle resterende misfarvning i fugerne med klor tabletter. Brug gummihandsker, når skrubbe for at beskytte dine hænder.

4 Brug en glasperle blaster gang pr sæson til at fjerne kalkaflejringer fra puljen flise. Lej en lille, men høj kvalitet bærbare sprængning system. Brug glasperler og valnød shell grus, når sprængning.

5 Støvsug poolen dagligt, og lad den køre i tre timer. Dette vil bidrage til at fjerne alger smudspartikler, så de ikke igen gøre deres vej ind i de porøse injektionsmørtel linjer af jer pool.

TIPS

  • Hvis efter afprøvning du føler, at der er stadig klor i vandet, fortyndes prøven med lidt postevand og køre testen again.Scrub flisen og injektionsmørtel to gange om måneden med en cementmørtel og fliser pensel, der kan fastgøres til en pulje pol. Hvis du har teenagere rekruttere dem til at hjælpe med injektionsmørtel rengøring. Fortæl dem, hvis de har tid til at læne de har tid til at rense og opsnappe!
  • Luk puljen, hvis klor niveauer er over 9 PPM og vente, indtil de er under dette niveau før genåbning poolen.

relaterede artikler