Sådan Kill Bladlus i Cherry Trees Før Spring

October 16

Sådan Kill Bladlus i Cherry Trees Før Spring


Bladlus er parasitære insekter, der gennembore blade og stilke af en plante til at suge væsker ud af dem. Bladlus lever af næsten alle planter, men forskellige typer af bladlus specialisere sig i en bestemt anlægstype. De er et fælles problem i kirsebærtræer, fordi de er tiltrukket af den saft, og de dårligt beskadige bladene, når der ikke gøres noget. Sorte kirsebær bladlus kaldes "Myzus ceraki" og er sort med en metallic sort belægning. Killing bladlus i kirsebærtræer før foråret kræver flid og omhu.

Instruktioner

1 Spray træet med vand fra en haveslange inden foråret er sat til at begynde. Vandtrykket løsner eventuelle eksisterende bladlus og i høj grad reducerer deres numre som bladlus er sprøde og mange vil blive dræbt.

2 Spray et insekticid sæbe på træerne med særlig fokus på undersiden af træet blade siden bladlus tendens til at opbygge der. Følg alle instruktioner på pakken af ​​insekticid for de bedste resultater i at dræbe bladlus og samtidig undgår skader træet.

3 Slip dame biller eller snyltehvepse ind i kirsebærtræet når insekticid er ophørt. Disse organismer lever af bladlus og effektivt dræbe eventuelle resterende bladlus befolkninger. De vil heller ikke skade kirsebærtræ.


relaterede artikler