Sådan Clean Smør Spray Fra silikone Pander

February 21

Rengøring smør spray fra en silikone pan kan være en vanskelig opgave, fordi resten ikke kommer ud med den sædvanlige varmt sæbevand behandling. Men der er en nem måde at fjerne smør spray helt og efterlader dine silikone pander pæn og ren.

Instruktioner

Sådan Clean Smør Spray fra silikone Pander

1 Før du selv våd panden, støv nogle bagepulver over det berørte område og der er afsat. Tag et køkken scrubber (ikke svamp), og dæmpe den med varmt vand. Hæld en linje af opvaskemiddel ned midt i scrubberen.

2 Brug sæbevand køkkenet skrubber til at skrubbe små, cirkulære bevægelser over bagning-soda-støves gryde. Være fast, men ikke krat for hårdt, som en silikone pan ikke kræver for meget slid at fjerne spray. Når du har skrubbes hele panden, køre din køkkenvask på det varmeste vand indstilling. Lad vandet løbe i en god minutter for at sikre, det bliver meget varmt.

3 Når vandet er varmt, holde gryden i vasken, og lad vandet vaske væk så meget af resten som muligt, at tage din tid og grundigt skylning gryden. Når gryden skylles væk, ændre vandtemperaturen til at varme og mætte køkkenet skrubber. Brug skrubber til at slippe af med overskydende sæbe eller bagepulver efterladt, før de giver panden en sidste skylning. Den pan kan enten lufttørre eller tørres af med et rent håndklæde.


relaterede artikler