Husholdningsartikler til Dye et Shirt Grå

January 12

Husholdningsartikler til Dye et Shirt Grå


Syntetiske farvestoffer kan være dyrt og ikke altid producere de autentiske, naturlige farver, som mange mennesker foretrækker. Hvis du nyder at dø dit eget tøj, overveje at bruge husstand materialer til at producere din egen farvestof snarere købe end en syntetisk én. De fleste farver kan opnås ved at anvende plantebaserede materialer. Grå farve, for eksempel kan fremstilles ved hjælp af de rødder, blade og nødder fra flere forskellige planter.

Iris Roots

Iris er flerårige blomster og rødderne af disse planter kan anvendes til fremstilling af gråt farvestof. Hak iris rødder og kombinere dem med to dele vand til en del hakket rod. Blandingen bringes i kog og derefter lade det simre. Test farvestoffet ofte ved at dyppe en farveprøve af hvidt stof i puljen. Jo længere du lader farvestoffet ulmende, og jo længere du dykke stoffet, jo mørkere nuance af grå, du vil opnå.

Oak Farvestoffer

Eg galls eller eg æbler - træagtige strengpressede egetræer dannes som reaktion på Wasp æg lagt inde i barken - og frø kopper fra sawthorn egetræer kan bruges til at skabe hjemmelavet grå farvestof. Hak materialer og bringe dem i kog i en gryde med vand, så lad blandingen simre. Fordi disse materialer oftest anvendes til fremstilling af sort farvestof, mindske mængden af ​​tid du lader farvestoffet ulme at opnå en grå farve. Check farvestoffet med en farveprøve af test stof ved 10 minutters intervaller og fjern gryden fra varmen, når farvestoffet når den ønskede nuance.

Rusty Nails

Rustne søm kogt i eddike og vand, er blandt de lettest erhvervet ingredienser til fremstilling grå farvestof. Ligesom oak materialer, kombinationen af ​​rustne søm og eddike er mere tilbøjelige til at producere en meget mørk skygge tæt på sort, så reducere simre tid til at holde producere en lysere nuance. Eksperimentér med farvestoffet ved at tilføje forskellige mængder af søm og eddike og teste farvestoffet hvert 10. minut ved at dyppe en farveprøve stof i den.

Tips til Hjemmelavet Farvestoffer

Hak din farvestof materiale i meget små stykker og føje den til en gryde med dobbelt så meget vand som farvestof materiale. Kog blandingen simre i en time derefter stamme det. Hvis du ønsker en mørkere nuance af din farvestof, tillader dit materiale i blød i farvestoffet natten over. Før døende, sættetid dit stof i et fiksativ for at indstille farven. Kombiner 1/2 kop salt med 8 kopper koldt vand til brug for bær farvestoffer eller fire dele koldt vand til en del eddike til plantebaserede farvestoffer. Simre stoffet i badet i en time derefter skylle det indtil vandet er klart.


relaterede artikler