Ideer til et badeværelse med Frøer

April 4

Ideer til et badeværelse med Frøer


Frog badeværelser har en universel appel, tiltrækker børn og voksne, og temaet arbejder for lige godt for både drenge og piger. Mange byggemarkeder og hjem udsmykning butikker sælger frog tilbehør, herunder wall stickers, trashcans og toilet sædebetræk. Ideer til et badeværelse med frøer gøre brug af de store-købte tilbehør, samtidig med at tilføje i nogle hjemmelavede hånd.

Vægge og gulve

Male væggene en nuance af grøn, der nøje matcher eventuelle tilbehør, du bruger i rummet. De fleste frø tilbehør er enten en lys Grøn eller en mere dæmpet pastel grøn, og nogle bruger begge nuancer. Tilføj hvid perle bord langs den ene væg, til at bryde op den grønne og holde det fra overvældende rummet. Mal trim en bleg nuance af grøn eller en cremet off-white, der fungerer som en neutral præg i rummet. Sats på flisegulve, der er passende for et badeværelse. Hold flisen fra at få gennemvædet med vand ved at tilføje badeværelse måtter eller gulvmåtter i en matchende nuance af grøn eller en neutral tan eller brun.

Sjove Touches

Bring i badeværelse tilbehør designet til frøen tema, herunder en sæbeskål, væv indehaveren, skyl kop, tandbørsteholder og lotion dispenser. Tilføj en frø-trykt badeforhæng og matchende kroge til at holde gardinet på plads. Bland et par hjemmelavede tilbehør til at holde rummet fra leder for perfekt afstemt. Skær tæppe rester i lilje pad former og lægge dem på gulvet. Paint en kant af dansende frøer omkring toppen af ​​badeværelset væggen eller tegne frøer på badeværelset vindue med vaskbar maling.

For Girls

Hvis frøen badeværelset er for piger, sætter i nogle feminine farver og ideer. Cut blomst figurer fra tæppe rester i nuancer af pink eller lilla og arrangere dem på gulvet med lilje puder. Opret din egen sjov vægmaleri på en væg, der forestiller en prinsesse kysse den grimme, gamle frø. Kig efter Vægoverføringsbilleder i tiara figurer og tilføje tiaras til et par af de frøer dekorere badeværelse vægge.

Boy-Friendly Ideer

Mix og match frøen motiv med andre udendørs skaber for din særlige lille fyr. Opret en sump vægmaleri på væggen, komplet med frøer, slanger og endda alligatorer. Tilføj nuancer af brunt, der arbejder med den sump tema og supplerer nuancer af grønt i rummet. Dæk toilet med en mørk brun låg og tilføje brune tæppe rester på gulvet, ved hjælp af dem, som bademåtter.


relaterede artikler