Total Floor Care & Hot Pressure Washing

January 15

Total Floor Care & Hot Pressure Washing


Gangbar fra mennesker og kæledyr, udslip og andre ulykker alle tage deres vejafgift på hårde-dukket gulve, som træ, laminat, vinyl eller fliser. Udover at være funktionelle, gulvbelægning bidrager til den æstetiske værdi af hjemmet. Holde den ren og i god stand er vigtig. Det meste af tiden, regelmæssig vedligeholdelse er nok til at holde dine gulve ser deres bedste. Deep rengøring, som varmt pres vask er nogle gange nødvendigt for vanskelige pletter.

Hot Pressure Washing

vask Hot pres anvendelser høj drevne stråler af varmt vand i forbindelse med kemiske rengøringsmidler til at få hårde pletter og akkumuleret snavs væk fra hårde overflader. Dette udstyr er ofte brugt af professionelle rengøringsfirmaer til dyb ren keramik eller sten fliser. Husejere kan leje hot højtryksrensere at undgå udgifter til leje af fagfolk. Hot højtryksrensere bør ikke anvendes på træ, laminat gulve eller vinyl gulvbelægning.

Wood Floor Care

For store mængder vand fra damprensere og svabere kan forårsage trægulve til at udvide og knække så undgå at bruge dem. Brug en høj kvalitet, blød strittede kost til regelmæssigt feje større støvpartikler. Køb et vakuum uden en tæppebanker bar at rydde op mindre støvpartikler og i-mellem planker. En tæppebanker bar er det roterende, strittede bar, der løber hen over hovedet på vakuum. En tør, frotté moppe er ideel til rengøring under møbler og langs sokler. Rene udslip eller andre messer med en fugtig svamp eller håndklæde og brug kun rengøringsmidler anbefalet af dit gulv producenten. Når dit gulv begynder at se slidt og nedslidt, har det screenede og re-belagt. Screening er processen med at fjerne den gamle urethan pels. Efter den gamle urethan fjernes en ny lag påføres, genoprette skinne til dit gulv finish. Alvorligt beskadiget gulve kan være nødvendigt at slebet ned og refinished.

Laminatgulv Care

Laminat gulve kræver meget lidt særlig pleje. Brug en kost eller blød-strittede vakuum regelmæssigt for at fjerne støv og dyrehår. Tør mopning med frotté eller engangs microfiber mopper kan også hjælpe dig med at fjerne snavs og skidt. Undgå vådmopning, kan store mængder af vand warp laminatgulve. Undgå sæbe-baserede rengøringsmidler, brug kun de rengøringsmidler anbefalet af dit gulv producenten.

Tile Floor Care

Fjern støv og snavs fra keramik og sten flisegulve med en blød strittede kost eller et vakuum uden en tæppebanker bar. Tørre med en fugtig moppe til at rense udslip eller ophobet snavs. Brug en blød børste eller svamp til at rense hårdere messer. Regelmæssig rengøringsmidler er normalt er egnet til brug på keramiske fliser, men læs producentens anvisninger for at være sikker. En elektrisk skrubber eller varmt højtryksrenser kan være nødvendigt for struktur eller meget snavset flise. Undgå rengøringsmidler med ammoniak eller syre, ligesom citronsaft, om sten klinkegulve. Disse kemikalier kan spise løs på fliser lavet af marmor, kalksten eller travertin. Castilla sæbe anbefales til rengøring af sten fliser, men brug den sparsomt og skyl godt efter rengøring for at undgå striber.

Vinyl Floor Care

Fej ofte med en blød-strittede kost. Brug støvsugere uden spredevalser at undgå at ridse vinylgulve. For let snavset gulve, moppe med rent, varmt vand og derefter skylles grundigt. Hvis vandet alene fjerner ikke snavs, bruge en renere anbefalet af gulvet producenten. Til vanskelige pletter, eller en meget snavset gulv, bland en ounce af ammoniak i 1 gallon af varmt vand og brug en blød moppe, svamp eller klud. Skyl gulvet grundigt efter anvendelse af ammoniak. Undgå at bruge skrubbebørsterne på vinyl.


relaterede artikler