Tips til Going Green

July 21

Reduktion ens carbon footprint er alle de vrede i disse dage. Men endnu vigtigere, vil grønne er det rigtige at gøre for miljøet og den fortsatte sundhed i vores planet. Du kan give dit liv en miljøvenlig makeover med nogle enkle trin. Hvis det hele virker for overvældende, tage det et skridt ad gangen. Du vil være grøn, før du ved af det.

Bruger mindre energi

En af de nemmeste ting at gøre for at spare strøm og penge, er at erstatte alle dine pærer med sparepærer. De bruger meget mindre energi og vare meget længere end traditionelle pærer. Lysdioder vare endnu længere, men i modsætning til sparepærer, de er ikke så let at finde og temmelig dyrt. Med sparepærer, skal du sørge disponere over dem ordentligt, fordi de indeholder en lille mængde kviksølv. Kontroller, om der er steder i dit område, der accepterer sparepærer til genbrug eller bortskaffelse. Hvis ikke, skal du sørge for at sætte de anvendte pærer i en forseglet plasticpose, før du placerer dem i papirkurven.

Også tage et kig på din samlede forbrug hjem energi. Sluk lyset, når du ikke er i rummet, tag gadgets, når de ikke bliver brugt og overveje bytte ud apparater til Energy Star dem.

De tre R'er

Chancerne er, at du allerede gør det første R - genbrug. Hvis du ikke er, begynder nu. Du kan genbruge mere end bare aluminium og glas; papir og de fleste former for plast kan også genbruges. Spørg din lokale renovatøren at se, hvad de vil tage. Regler varierer meget.

Genbrug er temmelig stor, men de andre to R'er - reducere og genbrug - er endnu bedre. Der er et utal af gode grunde til at genbruge ting. Her er blot nogle få:

Det holder ting ud af affaldet stream.It reducerer belastningen af ​​de naturlige ressourcer, såsom fossile brændstoffer, skove, etc.It resulterer i mindre luft- og vandforurening end at lave en ny post eller recycling.It sparer penge.

Reduktion og genbruge går hånd i hånd. Prøv shopping mindre og gøre gøre med, hvad du har fået. Eller i stedet for at købe en ny skjorte, reparere det. Hvis det ikke kan anbefales, bruge det til at rense klude i stedet for blot at smide det væk. Hvis du har brug for noget, du ikke har, shop på sparsommelighed butikker. Og når du har uønskede elementer, donere dem eller sælge dem. Hvis du ikke har brug for det længere, chancerne er der er nogen, der gør.

Drive Mindre

Det betyder ikke, du er nødt til at blive hjemme hele tiden. Udforsk offentlige transportmuligheder, køre sammen med venner eller kolleger, cykle eller gå steder, når du kan. Kombiner ture når det er muligt, så er du ikke kører på tværs af byen to gange i en uge, når du kunne have gjort begge ærinder på én gang. Spørg dine naboer, hvis de ønsker at gå til købmanden med dig. Find ud af om dit kontor vil give dig mulighed for at arbejde hjemmefra en dag om ugen (eller mere).

Bag Plastic

Plastikposer er dårlige for miljøet af mange grunde. Papirsposer er lidt bedre, men den bedste løsning er at bringe dine egne poser til butikken. Hvis du ikke ønsker at købe lærred poser, du ser overalt i disse dage, finde nogle poser rundt omkring i huset, du kan bruge. En strand totalisatorspil, indkøbsposer fra smarte butikker, eller endda en rygsæk alle arbejder meget for bære dagligvarer.


relaterede artikler