Vinyl Floor Care & Maintenance

December 27

Vinyl Floor Care & Maintenance


Vinyl er et populært valg til gulve, fordi det er let at rengøre og står op til slitage af hverdagen. Vinyl gulv er budget-venlige, men fås i en bred vifte af farver og stilarter. Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse vil holde dine gulve se ny i mange år fremover.

Fjern Debris

Fej gulve dagligt for at holde dem rene og i god stand. En støvsuger kan også anvendes til at fjerne snavs og støv; vælge et vakuum uden en tæppebanker bar, som kan beskadige gulvet. Fej så ofte som nødvendigt, med fokus på stærkt trafikerede områder.

Ren

Spot rene vinylgulve ved hjælp af en fugtig klud. For at rengøre hele gulvet, brug en spand varmt vand og en ren moppe. Hvis denne metode ikke i tilstrækkelig grad rense dit gulv, derefter tilføje en lille mængde sæbe. Vælg en sæbe, der er blid og lavet til din type vinylgulve. De fleste rengøringsmidler all-purpose vil arbejde; vælge sorter, der ikke kræver skylning. Selv ikke-skyl rengøringsmidler efterlader ofte en klæbrig rest: Fjern med varmt vand.

Ting at undgå

Slibende rengøringsmidler såsom pulveriseret rensemidler vil ridse og på anden måde beskadige din vinylgulve. Ligeledes skal du ikke bruge skrubbebørsterne. Hvis din vinyl gulv ikke er vokset, vælge ikke-voks rensemidler. Undgå produkter, der tilføjer glans eller skinne til dit gulv, og altid følge producentens anvisninger, når du vælger en sæbe. Ryd op spild hurtigt, da store mængder af vand vil medføre dit gulv til at revne eller krølle i sømmene. Når tørre, brug kun små mængder vand.

forebygge skader

Beskyt din vinyl gulve fra buler og ridser forårsaget af tunge møbler. Dæk bunden af ​​bord og stol ben med filt eller flannel puder; disse kan købes på et hjem forbedring butik eller gøres derhjemme. Brug puder til tunge møbler for at forhindre denting.

Debris venstre på gulve kan male ned finish af vinyl. Derudover kemikalier som stensalt holde sig til sko og vil misfarve vinylgulve over tid. (Ref.2) Reducer snavs og kemikalier på din vinyl gulve ved at placere gulvmåtter og tæpper foran døre og i høj trafik områder. Vælg gulvbelægninger, der er sikre til brug på vinyl gulve, da nogle gulvmåtter med gummi udviklet til at forhindre udskridning vil også skade dit gulv. (Ref.2)


relaterede artikler