DIY Kompost Te Brewer

July 22

DIY Kompost Te Brewer


Kompost te er et stof fremstillet ved udblødning kompost i vand. Det er en effektiv og naturlig gødning, og det er også godt for at forebygge sygdomme i planter. Det kan anvendes som en spray eller en jord gennembløde. Det er både nemt og billigt at lave, og er meget sundere end kunstgødning. Komponenterne i denne kompost te brygger er billige og nemme at finde på noget stort udvalg butik.

Instruktioner

1 Bor to huller i siden af spanden et par inches ned fra kanten, og et hul i midten af låget, hvis du bruger en.

2 Tilslut fem-tommer luft sten til hinanden ved hjælp af slanger og en af de T-ventiler, og tilslut en-tommer luft sten til hinanden ved hjælp af slanger og de ​​andre T-ventiler.

3 Fastgør begge sæt af lufttrafik sten til akvariet pumpe, threading enderne af slangen gennem huller boret i siderne af spanden. Sørg for at der er nok slange at flytte stenene rundt frit.

4 Sæt et pund til et pund og halvdelen af kompost, samt mindre sæt luftsten, i malingen si posen. Bind den lukket med sejlgarn, eventuelt forlader en to-fods hale.

5 Fyld spanden med vand. Dam vand fungerer godt. Eventuelt tilføje op til 2 ounce af melasse og / eller 2 ounce af fisk hydrolysater.

6 Placer store luft sten i bunden af spanden, og tilsæt posen med kompost og mindre sten.

7 Eventuelt køre sejlgarn bundet til teposen gennem hullet i låget på spanden så posen ikke sætte sig på bunden af spanden.

8 Tænd akvariet pumpen og lad te at brygge i seks til otte timer.

9 Fjern posen fra te og tilslut både store luft sten til pumpen. Tænd pumpen og lad te at brygge i 16 til 20 timer mere. Brug te snart efter.

TIPS

  • Opbevar ikke te i en lukket beholder. Hvis te er brygget ordentligt, lukkede beholdere vil bygge tryk og brast.
  • Overdriv ikke melasse, da dette vil ødelægge de gavnlige egenskaber te.

relaterede artikler