Sådan Clean Hus Til svigermor

October 7

Hvis du er en nygift (eller en erfaren pro) du sandsynligvis ønsker at gøre et godt indtryk på din mor-in-law. Denne artikel vil give en trin-for-trin guide til at få dit hus klar til dine svigerforældre.

Instruktioner

Sådan Clean Hus til Moder-in-law

1 Overhold din mor-i-lovs hus, når du besøger. Læg mærke til, hvad hun mener er vigtigt. Er tingene ekstremt pæn? Er det varmt og indbydende eller lidt steril? Hvad betyder det lugter? Har dine svigerforældre som en duftende hjem eller ej?

2 Tal med din ægtefælle for at få yderligere oplysninger om din mor-in-law præferencer og vaner. Er hun frastødt af citron renere? Vil hun være sandsynligt, at udforske hele huset eller blot holde sig til køkken og stue? Er hun sandsynligvis at lægge mærke til, om dit spisekammer er organiseret? Asking spørgsmål vil hjælpe bedre forberede dig til at gøre et godt indtryk.

3 Start rengøring. Støvsugning, mopning og rengøring tællere vil være et must. Sørg badeværelserne er rene og lugte godt. Støv hylder og rydde op og organisere.

4 Display nogen gaver, hun har givet dig. Selv hvis du hader den vase, fylde det med blomster til hendes besøg er sikker på at gøre et godt indtryk.

5 Test miljøet. Når du er færdig rengøring, træde ud for en kort stund. Når du igen indtaste, varsel, hvis der er en over-powering lugt af renere. Hvis det lugter for stærkt, åbne vinduerne og lufte sted ud for en tid.

TIPS

  • Spørg din ægtefælle om din mor-in-law favorit appetitvækker eller dessert og have det klar til hendes ankomst.

relaterede artikler