Hvordan til at befrugte et Bower Vine

August 3

En bur vin (Pandorea jasminoides) er en blomstrende stedsegrønne vin hårdføre i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9B til 11. For at vokse godt, et bur vinstok brug for et område udsat for fuld sol og jord, der er rig og frugtbar. Det skal også regelmæssige vandingerne at holde jorden fra helt tørrer ud. Anvendelse gødning, især de første to år efter plantning, fremmer et bur vin - ligesom andre blomstrende vinstokke - at vokse hurtigt og producerer en masse blomster.

Instruktioner

1 Befrugte et bur vin to eller tre gange de første to år, ifølge University of Florida. Gød en gang i slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår og en gang i begyndelsen til midten efterår. Den tredje, men valgfri gødskning, anvendes i sommeren, hvis anlægget ikke er blomstringen godt. I de efterfølgende år, kun befrugte et bur vin, når du ønsker det til at vokse hurtigere, eller når plantens vækst formindskes eller forkrøblede, der fører dig til at tro, at den har brug gødning; første, dog udelukke andre muligheder for plantens evne til at vokse.

2 Vælg en vandopløselig gødning, der indeholder både nitrogen og phosphor, men har ingen kalium, såsom en mærket med NPK-forhold 10-0-10 eller 15-0-15.

3 Læs dosering skema på gødningen etiket. Påfør det tilsvarende beløb for din bur vin størrelse og alder. Dette varierer blandt gødning, som indeholder forskellige mængder af næringsstoffer.

4 Spred målt ud gødning jævnt omkring dit anlæg, med hænderne. Udvid udad til jævnt dække et område, der er to gange bredden af ​​dit anlæg. Påfør gødningen direkte på jorden, så man undgår planten enhver pris. Gødning kan "brænde" planter.

5 Vand din bur vin med 1 til 2 inches af vand efter befrugtende. Vanding hjælper opløse og sende gødningen til plantens rødder.


relaterede artikler