Værktøjer, der anvendes i VVS

October 8

At vælge de rigtige VVS værktøjer kan betyde forskellen mellem en overfyldte håndvask og et oversvømmet badeværelse. Som du kan fortælle ved vægten af ​​værktøjet lastet bælte, der så usikkert hænger fra din blikkenslager s denim jeans, en blikkenslager liv indebærer en masse værktøjer. Selvom den daglige boligejer vil finde de fleste af en blikkenslager værktøjer ubrugelige og overvældende for deres daglige liv, nogle VVS værktøjer er vigtigt at have på hånden i tilfælde af en VVS nødsituation.

Fordele

Holde en bred vifte af VVS værktøjer omkring kan give dig den fleksibilitet, du har brug for at behandle enhver VVS nødsituation. Når en oversvømmelse eller lækage opstår, til de værktøjer stoppe vandet og løse problemet hurtigt vil spare dig penge i vand skader på din bygning og ejendom. Et godt sæt af kvalitet VVS værktøjer kan hjælpe dig gøre job hurtigere og mere præcist, hvilket kan spare dig tid og frustration.

Fungere

VVS værktøjer har en bred vifte af funktioner. Nogle VVS værktøjer unclog dræn og afløb, mens andre værktøjer hjælper du tænder vand til og fra. Ud over de værktøjer, der anvendes til at behandle rørene, er andre værktøjer anvendes til at skære vægge. Disse værktøjer hjælper make plads i væg eller gulv at lodde nye armaturer. Når metalrør skal skæres væk eller forkortet, er en klippefast rørskærer bruges til at skære rørene til størrelse.

typer

VVS indebærer en forvirrende vifte af værktøjer, der kan klassificeres bedst efter opgave. For træsko, VVS værktøjer omfatter stempler, skab snegle - også kaldet snakes--, hånd snegle og rengøring rør værktøjer. Blikkenslagere har også save at skære væk dele af væggen for at gøre det lettere at installere nye VVS, som er normalt sabel eller bajonetsave. Andet udstyr, der anvendes af blikkenslagere omfatter blæselamper, rørskærere, hamre, mejsler og hobbyknive.

Overvejelser

Ved brug af VVS værktøjer til hjemmet VVS, undgå at købe VVS værktøjer vil du kun skal bruge et par gange. Overveje at leje udstyr, der sjældent bruges eller anvendes kun under store konstruktion. Ved at leje det udstyr, kan du spare penge og holde uønsket sanitært udstyr ud af din garage.

Basic Kit

En god, grundlæggende VVS kit til en homeowner bør omfatte gaffatape, en standard stempel, en kombination stempel, et sæt indstillelige skruenøgler og et skab snegl. Gaffatape kan bruges til midlertidigt at sætte små lækager, ofte kaldet porelækager. Med standard stemplet og kombinationen stemplet, toilet, vil sink og karbad træsko være en brise. For mere alvorlige træsko, vil et skab snegl hjælpe løsne nogle af de store gunk i dit toilet eller dyb afløb. De justerbare skruenøgler vil give dig mulighed for at slukke din vand i tilfælde af en større lækage eller oversvømmelse.

Advarsel

Vvs-værktøjer skal bruges præcist, omhyggeligt og med korrekt teknik til at undgå dyre, rodet og farlige fejl. Før du bruger en ny VVS værktøj, skal du vide, hvordan man håndterer det på en måde, der ikke vil skade dine armaturer af VVS. Forsøg ikke nogen reparationer på en armatur uden først at slukke sin vandforsyning med en skruenøgle eller tang.