Hvordan at reparere en Udvendig Faucet Skive

June 21

Nogle gange, en udvendig vandhane ender utæt simpelthen fordi dens skive har slidt eller endda brød. Mens en utæt udvendig vandhane er en plage, både på grund af den grimme rod, der ofte ledsager en langvarig utæt vandhane og den langsomme tap på højere vand omkostninger, fastsættelse det er ikke. Når lært, at vide, hvordan at reparere en udvendig vandhane vaskemaskine er ligesom at vide, hvordan at svømme: Det bliver bare anden karakter.

Instruktioner

1 Find vandet afspærringsventil til det ydre vandhane, som du reparere vaskemaskinen. Sluk for vandet afspærringsventil, ved at dreje den med uret til trådene, hvortil den er fastgjort. Sluk for vigtigste vand shut-ff ventil, hvis du ikke kan finde en vand afspærringsventil specielt til den udvendige vandhane hvor du ændrer reparere vaskemaskinen.

2 Stabiliser vandhanen med én skruenøgle, så den ikke bliver overhovedet, mens skrue den største af de to sekskantmøtrikker, der er på stammen af vandhanen. Løsn ventilenhed på ydersiden vandhane.

3 Træk ventilen samling og identificere den slidte eller knækkede skive på det. Fjern den skrue, der holder det slidte skive på plads, ved hjælp af den flade spids skruetrækker.

4 Kontroller den udvendige vandhane for sin model nummer, samt hvem der har fremstillet studs. Skriv oplysningerne ned, hvis det er identificerbar.

5 Gå til en hardware eller VVS butik og bede ekspedienten til at hjælpe dig med at matche den nøjagtige vasker, give ham de oplysninger, du skrev dow, hvis du har det.

6 Skub den nye skive på ventilen forsamling, erstatte den præcis, hvor den gamle skive havde været. Spænd skruen, mens du holder skiven på plads.

7 Wrap gevindtape (blikkenslager tape) mod uret omkring trådene op til det punkt, hvor trådene igen vil blive anvendt i påskruning på vandhanen. Glat ned tråden forseglingstapen således at dens fuldstændigt viklet rundt trådene.

8 Sæt ventilaggregatet tilbage fra ud af hvor det var. Spænd møtrikken du løsnet mens igen holder den udvendige vandhane i at bevæge sig overhovedet.

TIPS

  • Lad ikke den udvendige vandhane at vride mens løsne eller re-stramme møtrikken. Dette kan medføre en større vand læk tilbage ned i vandet linje, som studsen er vedlagt.

relaterede artikler