Hvordan laver Gray Grout Look Black

March 28

Hvordan laver Gray Grout Look Black


Når du køber dit hjem, du ønsker at vide, at alle aspekter af interiøret er op til dine standarder og behov. Du ønsker også at sikre, at det er æstetisk tiltalende. Hvis du ønsker at ændre din flise injektionsmørtel farve fra grå til sort, skal du følge et par enkle trin.

Instruktioner

1 Rens din fuger ved langsomt poring et tyndt lag af ilt blegemiddel løsning, indtil du dække hele området, du ønsker at skifte farve. Det vil fjerne skidt og snavs fra fuger. Se produktets mærkat for minimum kur tid, der kræves.

2 Køb en 25-ounce flaske injektionsmørtel tilsætningsstof fra et hjem forbedring butik. Kig efter funktioner, der hjælper injektionsmørtel blive stærkere og mere smudsafvisende. Dyp en tynd pensel i flasken og børste forsigtigt den grå injektionsmørtel område, indtil det er helt dækket.

3 Vent på tilsætningsstoffet tørre i flere timer afhængigt af egenskaberne for den specifikke mærke, du har købt.

4 Dyp andet tyndt pensel i en oliebaseret injektionsmørtel pletten. Det bør være den fed sorte farve, du er på udkig efter. Hvis det er muligt, sammenligne farven til prøver af den sorte nuance, du ønsker. børste langsomt grå fuger, indtil det er en dyb, rig sort farve. Lad pletten tørre i flere timer efter de specifikke krav i det produkt, du har købt.


relaterede artikler