Sådan Lay mursten eller sten Outside Din Havestue Door

August 10

Sådan Lay mursten eller sten Outside Din Havestue Door


Et dørtrin giver en visuel overgang mellem huset og landskabspleje og en hjælpsom, fast sted at stå, mens du åbner døren. En lille del af belægningssten eller mursten gør en attraktiv dørtrin. Vælg mellem de mange forskellige baner optioner på den lokale haven butik eller bruge sidesten mursten eller sten fra dit fundament. Tilføj en dørmåtte til den asfalterede pad og reducere mængden af ​​snavs og græs spores ind på din solariet.

Instruktioner

Mursten

1 Niveau det område, hvor du vil placere mursten med en rund-point skovl. Gør dette ved at fjerne enhver høj pletter og udfylde eventuelle lave pletter.

2 Arranger murstenene i den ønskede form af trinnet eller pude. Indsæt en murske i jorden omkring den udvendige kant af murstenene for at markere formen af ​​udgravningen. Fjern murstenene.

3 Fjern græs og snavs inde i murske mærker til et niveau 1/2 tommer dybere end dybden af murstenene. Brug en firkant-punkt skovl for at gøre siderne og bunden af ​​udgravningen lige og vandret. Kontroller bunden af ​​hullet med en plan for at sikre det er fladt og jævnt.

4 Fyld udgravningen med 1/2 tomme af sand. Brug en rive til at udjævne sand og et niveau for at sikre, at overfladen af ​​sandet er plan.

5 Arranger mursten i hullet. Dæk mursten med sand. Placer spray dyse på haveslangen og vande sandet i med en let spray af vand. Påfør mere sand og vand det i også. Gentag denne proces, indtil sandet er selv med eller lidt højere end toppen af ​​murstenene.

6 Lad sandet tørre natten over og feje overskydende sand med en kost.

Stones

7 Niveau jorden som beskrevet i det første trin i det foregående afsnit. Læg de belægningssten som ønsket.

8 Stick en murske i jorden omkring de udvendige kanter af stenene til at markere formen af udgravningen. Fjern alle, men den tykkeste sten.

9 Marker formen på denne sten ved at stikke en murske i jorden omkring den udvendige kant. Fjern stenen, hvilket placerer den på den side, hvor du kan se det med bunden opad.

10 Dig out jord inde i form, du markerede, til et niveau 1/2 tommer dybere end stenen. Grave hullet dybere, hvor stenen er tykkere og mere lavvandede hvor stenen er lavvandede med henvisning til stenen som en vejledning.

11 Placer stenen i sit hul og gentage processen for alle de andre sten. Når du er færdig, skal toppen af ​​stenene være plan og 1/2 tomme under det ønskede niveau for døren.

12 Fjern stenene og fylde udgravningen med et lag på 3/4-inch-dybe sand alle steder. Sæt stenene og fylde revner med sand, som beskrevet i trin 5 og 6 i forrige afsnit. Tillad sandet for at tørre natten over og feje eventuelt overskydende.

TIPS

  • Tilsætningen sand, når niveauet er 1 tomme under toppen af ​​pavers. Tilføj en 3/4-inch lag af jord og plante små bunddækkeplanter såsom mos eller miniature krybende timian i revner.
  • Over tid vil vandet erodere jorden og løsne sten eller mursten. Løse fliser kan være en tripping fare. Ofte kontrollere området og reparere eventuelle løse fliser.

relaterede artikler