Hvad er de Plastic Genbrug Numbers?

June 6

Hvad er de Plastic Genbrug Numbers?


Det lille antal, eller harpiks identifikationskode, der findes på plastmaterialer giver mulighed for nem adskillelse på containerpladser. Mens alle numre hypotetisk kan genbruges, nogle er sikrere at bruge og lettere genanvendes end andre.

# 1 og # 2

Plast såsom engangs sodavand og vandflasker udgør den første kategori, som generelt er sikker, på trods af til tider indsamle bakterier upon genbrug. Den anden kategori omfatter mælk kander og toiletartikler containere. De fleste genbrugsstationer tager begge disse materialer.

# 3 og # 4

Den tredje kategori, der består af PVC-plast, der findes i VVS rør og non-food-flasker, er ikke almindeligt accepteret af kvarteret genanvendelse programmer. Den fjerde kategori omfatter plastikposer og sammenpresselige flasker, som ofte lettere at genbruge end at genbruge.

# 5

De fleste bred hals mad containere og medicinflasker passer i denne kategori. De fleste genbrugspladser acceptere disse plast.

# 6

Denne kategori består af engangs Styrofoam materialer, som ofte er vanskelig at genbruge eller genanvende.

# 7

Denne "Andet" kategori omfatter elektronisk udstyr og nylonstrømper og andre plasttyper, der kan være skadelige og kompliceret at genbruge.

Misforståelser

Tallet angiver blot plasttypen; det er ikke en skala angiver genanvendelse vanskelighed faktor eller hvor mange gange plasten er blevet genanvendt.


relaterede artikler