Hvad skal man gøre for at stoppe pletter på retter i en opvaskemaskine

June 5

Hvad skal man gøre for at stoppe pletter på retter i en opvaskemaskine


Stop spotting på skålene i opvaskemaskinen ved at forsøge en række fremgangsmåder. Spotting er oftest forårsaget af hårdt vand, men andre faktorer kan bidrage til problemet. Når du identificere problemet og / eller den bedste løsning, er det ofte muligt at eliminere spotting, så dine retter mousserende ren belastning efter belastning.

Test Kilde til Steder

Don Vandervort af HomeTips.com anbefaler afprøvning af, om spotting er permanent eller fra andre kilder, der er løses. Permanent spotting er umuligt at fjerne. Vandervort foreslår iblødsætning retter i ufortyndet hvid eddike i 15 minutter for at se, om de pletter kommer fra; hvis det ikke gør, stedet er sandsynligvis permanent.

hårdt vand

Hårdt vand forårsager mineralforekomster at bygge op på fade. Den bedste anvendelse af kæmpe hårdt vand er at installere en soft-vandsystem. Vand blødgørere fjerne mineraler fra vandet. Den bløde vand renser dine retter samt dit tøj og krop bedre, kræver mindre vaskemiddel og forårsager færre skader og farvning.

vandtemperatur

Vandtemperaturen kan bidrage til vand pletter udvikle på dine retter. Anvende en temperatur ikke varmere end 140 grader Fahrenheit. Skru ned for temperaturen på din vandvarmer til 140 grader. Spring bruge de ekstra varmt vand indstillinger på din opvaskemaskine til at holde vandtemperaturen i den rigtige interval til opvask.

Rengøringsmidler og tilsætningsstoffer

Eksperimenter med at skifte vaskemiddel eller mængden af ​​vaskemiddel du bruger til at afgøre, om det gør en forskel med spotting. Mens du bruger for lidt opvaskemiddel ikke får opvasken ren, kan bruge for meget forårsage spotting samt permanent ætsning. Mængden af ​​påkrævet opvaskemiddel varierer med hårdheden af ​​vandet. Brug en kommerciel afspændingsmiddel i skyl beholderen af ​​opvaskemaskinen til at bekæmpe spotting. I stedet for at købe et kommercielt produkt, anbefaler eddike Institute hjælp hvid destilleret eddike som en skylning agent; hæld det i skyllevandet beholder eller direkte i bunden af ​​opvaskemaskinen, før der køres en cyklus.


relaterede artikler