Hvad skal man gøre efter Pipes Burst & Dry Out?

May 12

Hvad skal man gøre efter Pipes Burst & Dry Out?


Vand udvider sig, når det fryser. Hvis vandet i din bolig rør fryser, kan det udvide nok til at forårsage dine rør til at briste, hvilket resulterer i et rod, dyre reparationer og potentielle sundhedsrisici. Den første fremgangsmåde til at tage, når du opdager en burst pipe er at afskære vandforsyningen og få det berørte område tørret ud, men opgaven stopper ikke der.

Kontakt dit forsikringsselskab

Burst rør kan være dækket af din boligejer forsikringspolice. Når du har vandet slukket og har fået det rod under kontrol, bør du kontakte dit forsikringsselskab for at rapportere en påstand og anmode instruktioner om, hvordan vi kommer videre. Din forsikringsselskab kan have en liste over velrenommerede blikkenslagere, vandskade afbødning og andre reparation fagfolk, der kan hjælpe med at genoprette dit hjem til sin tidligere tilstand.

Dokumentere Skader

Tag fotografier af skaden, herunder eventuelle personlige ejendele, der blev beskadiget af vand fra burst rør. Lav detaljerede noter af hvert element, herunder omfanget af skaderne og den oprindelige kostpris. Smid ikke disse ting væk, indtil du har ryddet dem med dit forsikringsselskab eller den uafhængige justering tildelt din påstand. Disse oplysninger vil hjælpe dig med at afgøre eventuelle erstatningskrav med dit forsikringsselskab.

Vurdere Skader

Du skal bruge en professionel blikkenslager til at bestemme omfanget af skaderne på de burst rør, men du kan også brug for ekstra reparationer. Vand fra burst rør kan have beskadiget gipsvæg eller andre overflader det kom i kontakt med. Hvis vandet nåede stikkontakter kan disse skal inspiceres af en uddannet elektriker.

Behandl til Mold

Mold er en mikroorganisme, der kan vokse hurtigt under de rette betingelser. Den fugtige miljø skabes, når rør burst er ideel til skimmelsvamp. Mold kan forårsage både materiel skade og sundhedsmæssige problemer, så det er vigtigt at behandle for skimmel så hurtigt som muligt, efter at du har tørret ud i området. Du bør hyre en entreprenør, der er uddannet eller er certificeret i mold oprydning til at håndtere formen behandling.


relaterede artikler