Sådan ændres en eksisterende Front Door Lock

April 15

Hvis din eksisterende forreste dørlås ikke fungerer korrekt, overveje at udskifte den med en ny enhed for at sikre dit hjem er sikker. Du kan finde låse i mange forskellige stilarter og finish, der kan give din hoveddør et helt nyt look. De fleste enheder er forholdsvis let at installere, og kræver kun grundlæggende værktøjer og udstyr. For at gøre dette job endnu nemmere, kigge efter en lås, der har de samme installation krav som din gamle. Dette vil reducere antallet af huller og andre præparater, du bliver nødt til at gøre i døren.

Instruktioner

1 Kontrollér "aflevering" af din dør. Fra ydersiden af ​​dit hjem, så tjek for at se, hvor dørens hængsler er placeret. Hvis hængslerne er til højre, har du en højre dør, og hvis de er til venstre, har du en venstre dør. Mange dør håndtag og håndtag skal være korrekt afleveret til at passe til døren.

2 Fjern låsen. Brug en skruetrækker til at fjerne sætskruen fra den indvendige side af døren. Du kan være nødt til at lirke rosen (trim) væk fra bunden af ​​håndtaget for at eksponere denne skrue. Fjern de skruer, der holder låsen plade på siden af ​​døren, og træk derefter låsen ud af åbningen.

3 Mål backset af dit eksisterende dør. Måle afstanden fra centrum af borehullet på døren (hvor håndtaget af låsen var placeret) til kanten af ​​døren. Denne dimension vil sandsynligvis være enten 2-3 / 8 "eller 2-3 / 4".

4 Køb en ny lås. Kig efter en, der har den rigtige aflevering til din dør, samt den samme backset måling. Vælg en lås, der har samme form som din gamle til nem installation. Dette kan omfatte cylindriske låse, handlesets eller mortise lås enheder.

5 Anbring låsen i døren fra kanten af døren. Fastgør låsen plade på plads ved hjælp af de medfølgende skruer.

6 Sæt den udvendige lås trim ind i låsen kroppen. Juster halen brik på cylinderen med hullet i låsen. Hold trim stramt til ansigtet af døren.

7 Tilsæt interiør. Juster plejlstængerne så de passerer gennem låselegemet. Hold de to halvdele af låsen sammen og fastgør på plads ved hjælp af de medfølgende skruer.

8 Luk døren og kontroller, at det virker med den eksisterende lås strejke. Hvis den ikke gør, erstatte den gamle strejke med den, der fulgte med din nye lås. Skru denne plade ind i dørkarmen ved hjælp af de medfølgende skruer.


relaterede artikler