Hjemmelavet Trellis for Beans

January 23

Hjemmelavet Trellis for Beans


Pole bønner (Phaseolus vulgaris) er bønneplanter, der udnytter lodret voksende plads. Denne type bønne plante producerer mindst to gange mere bønner end bush bønner. Pole bønner vokser 5 til 10 fod høje og vil sprawl hen over jorden uden et espalier. Plant frø efter alle faren for foråret frost er forbi. Det er bedst at installere espalier før plantning af frø, så du ikke beskadiger bønne plantens rødder senere.

Instruktioner

1 Kør en 6- til 8-fods træ stang i jorden med en hammer. Sørg bunden af ​​pol er mindst 12 inches i jorden. Placer en pol hver 10 fod langs rækken med en endelig pol i den anden ende.

2 Opret huller 2 inches fra toppen af polerne med en ledningsfri boremaskine. Bor huller 2 inches fra jorden i polerne.

3 Tråd tunge wiren gennem det øverste hul i den første pol. Vikl ledningen rundt om stangen og fastgør enden ved at sno tråden rundt om sig selv. Før tråden gennem hver af de øverste huller og fastgør det til slutningen pol.

4 Fastgør en anden længde på tunge ledning til det nederste hul på den første pol. Før tråden gennem hver af de nederste huller, og fastgør den til den sidste pol.

5 Wrap mindre gauge ledning omkring begyndelsen stang og fastgør den til den nederste ledning. Kør lille ledning op til toppen tråd og sikkert ved at vikle den rundt den tunge wire. Oprette en lodret zigzag mønster til enden af ​​rækken. Afslut ved at pakke lille ledning omkring bunden af ​​den sidste pol. Train bønnerne op ledningerne, når de spire.

TIPS

  • Bønner kan vokse på andre typer af espalier. En anden trellis mulighed er at læne tre poler sammen ved toppen og binde toppe sammen. Vikl tipi med ledninger og træne bønne planterne op ledningerne.
  • Må ikke skygge andre planter med dine bønne planter. Bean planter skaber tætte skygge og vil forårsage andre planter til at vokse dårligt. Plant dine rækker i en øst-vest orientering.
  • Bean planter er tunge og vil trække ned nogen espalier lavet af letvægtsmaterialer.

relaterede artikler