Keramisk Vs. Porcelæn Tile Bordplader

May 3

Keramisk Vs. Porcelæn Tile Bordplader


Porcelæn og keramiske fliser er tættere på ligheder end forskelle. Porcelæn fliser faktisk begynde så keramik. Yderligere fyring processer anvendt i en ovn vende keramiske fliser i porcelæn. The Porcelain Enamel Institute giver begge varianter et PEI rating for slidstyrke, og den amerikanske National Standards Institute giver dem en ANSI rating for modstandsdygtighed over for vand indtrængning.

Keramisk

Keramiske fliser er lavet af rød eller hvidt ler og brændt i en ovn. De er belagt med en holdbar glasur efter brænding. Den glaserede topcoat beskytter farven af ​​flisen og giver bordplader en skinnende og glansfuld overflade.

Porcelæn

Porcelæn fliser har en ler base, der er presset med støv og fyret under ekstrem varme. For at blive klassificeret som porcelæn, skal flisen være tætte, uigennemtrængelig, finkornet og glat. Porcelæn fliser er generelt dyrere end keramiske fliser.

ligheder

Når porcelæn og keramiske fliser er glaserede, får de en PEI rating, der angiver, hvor resistente flisen er at skrabe eller chipping. Jo højere rating, jo mere resistente. Et godt udvalg for bolig fliser er en til tre; en rating på fire eller højere anvendes typisk til kommercielle bordplader, der skal modstå mere slid.

Forskelle

Porcelæn fliser er tættere end keramiske fliser. Porcelæn er bedre til udendørs bordplader, fordi det er frostsikker. Når porcelæn er glaseret, bliver det endnu sværere og kan modstå mere slid end ikke-glaserede fliser.


relaterede artikler