Forskellen mellem UK & US King Size Dyner

June 3

Forskellen mellem UK & US King Size Dyner


Dyner er bløde, flade tæpper normalt fyldt med dun, fjer eller syntetiske fibre. Dyner er populære i Europa som en simpel seng dækker, erstatter mange andre dele af sengetøj samt lagner, dyner og tæpper. Standard sengetøj størrelser og navngivning varierer betydeligt rundt omkring i verden. USA og Storbritannien har de samme navngivning stilarter for strøelse, men navnene henviser til forskellige fysiske dimensioner. Mens hver har en madras og sengetøj størrelse kaldet "kongen", at de ikke refererer til den samme størrelse madras.

Standard dimensionering navne

USA har fem standard seng størrelser: twin, fuld, dronning, konge og Californien konge. Det Forenede Kongerige har fire standard størrelse: enkelt, dobbelt, konge og super konge.

UK King Size & US Queen Size

Det Forenede Kongeriges king size dyne er den samme størrelse som Forenede statens standard queen size dyne. Begge er 88 x 86 inches, eller 225 x 220 cm.

US King Size & UK Super King

I USA, alle king size dyner er 102 x 86 inches, hvilket er sammenligneligt med den britiske super king size, som er 260 x 220 centimeter. USA 'California king size har ingen tilsvarende og er længere end den er bred på 114 x 106 inches, eller 290 x 270 centimeter.

Internationale ækvivalenter

Den europæiske king size dyne er lignende, men ikke helt det samme som kongen Storbritannien og amerikanske dronning størrelser. På 240 x 220 centimeter, den europæiske konge størrelse er mellem kongen UK og super konge størrelser. En super king size sælges også i Europa, og det er de samme dimensioner som sin engelske navnebror. Australien har en anden dimensionering standard, som falder mellem de amerikanske og britiske konge størrelser. På 240 x 210 centimeter, den australske king størrelse er større end kongen Storbritannien, men mindre end den amerikanske og europæiske konge størrelser.


relaterede artikler