Sådan installeres et Bathroom Sink Basket

August 22

De badeværelse dræn i mange ældre huse ikke har pull-up propper. Du skal placere en gummiprop i vasken, når du ønsker at udfylde det. Denne type drain er almindeligt kendt som en vask kurv. Over tid sink drænet flange vil lække, og du skal installere et badeværelse vask kurv. Hele job kan udføres i en time med en person med nogen erfaring med denne type hjem reparation.

Instruktioner

1 Placer en spand inde i vask skab under rørene. Du skal bruge spanden til at fange det vand, der forbliver i vasken fælden.

2 Brug en rørtang til at løsne slip møtrik, der lægger vasken fælden til afløbsrøret kommer fra væggen. Kun løsne møtrikken; ikke afbryde vasken fælden på denne placering. Løsn og fjern slip møtrikken fra vasken fælden til udstødningsrøret kommer fra sink drænet. Sving vasken fælde af vejen.

3 Brug rørtang til at fjerne slip møtrikken fra udstødningsrøret til vasken afløb kurven. Fjern udstødningsrøret, og sæt den til side. Brug rørtang til at løsne og fjerne låsemøtrikken der holder vasken kurv på plads.

4 Brug en hammer eller håndtaget på en hammer til at trykke vasken kurv fra under vasken. Ved at gøre dette, vil du bryde forseglingen af ​​blikkenslager s kit under vasken flange. Fjern det gamle vasken kurv fra vasken.

5 Fjern eventuelle gamle kit fra hele sink drænet hul. Brug en plastik spartel om nødvendigt at skrabe kit off uden at ridse vasken overflade.

6 Læg en lille kugle af blikkenslager s kit i din hule hånd, og rul den med begge hænder til at danne en tynd reb. Placer rebet under flangen på ny vask kurv. Sæt vasken kurv i vasken afløb hul.

7 Under vasken, placere friktionsskiven over vasken kurv, og skru møtrikken på vasken kurven. Spænd låsemøtrikken ved hjælp af rørtang.

8 Wrap blikkenslager tape over gevindet på vasken kurv, og fastgør udstødningsrøret til vasken kurven ved hjælp af slip møtrik.

9 Linje vasken fælde op med halen røret, og tråd slip møtrikken til røret for at vedhæfte vasken fælden. Spænd alle de slip nødder jævnt ved hjælp af rørtang.

10 Brug en hobbykniv til at fjerne den overskydende blikkenslager s kit fra omkring vasken kurv inde i vasken. Placer gummiproppen i kurven og fylde vasken halvt fyldt med vand.

11 Træk proppen ud, og kontrollere aftapningstilslutninger under vasken for utætheder.


relaterede artikler