Dish Sæbe & Vinegar Vinduespolering opskrift

September 21

Dish Sæbe & Vinegar Vinduespolering opskrift


Eddike er en effektiv vindue og glasrens, fordi dens naturlige syrer skære igennem hårdt vand oprustning. Dette er især nyttigt for glasskydedøre, der udsættes for sprinkler vand. Hårdt vand har en høj koncentration af mineraler, såsom calcium og magnesium. Hårdt vand indlån mineraler på glas, og de indskud forblive der, efter at vandet er fordampet. For vinduer, betyder dette vand pletter og overskyet pletter.

voksagtig oprustning

Kommercielle vinduespudsere kan efterlade en voksagtig rest på glas. Hvis du ønsker at bruge almindeligt destilleret eddike som din vinduespudser, rengøre vinduerne først med en sæbe og eddike løsning. I en sprayflaske, bland 2 kopper vand, en halv kop hvid destilleret eddike og 1/2 teskefuld flydende opvaskemiddel. Spray løsningen på vinduerne, og lad det satte i cirka 30 sekunder, før polering med en blød klud. Der kræves ingen skylning.

Eddike og Sæbe

For tung rengøring, fylde en spand med 4 kopper vand. Tilføj en halv kop hvid destilleret eddike og 1 tsk flydende opvaskemiddel. For at bruge, sættetid en fnugfri klud i opløsningen, og pres overskydende væske før tørrer vinduet ned. I stedet for at aftørre med en våd klud, svamp blandingen liberalt over vinduet og krat, flytter svampen i en cirkulær bevægelse. Fjern løsning ved at køre en svaber ned glasruden.

Sæbe Stedfortræder Opskrift

For et vindue spray renere, bruge ammoniak i stedet for opvaskemiddel. Ammoniak er en almindelig ingrediens i kommercielle vinduespudsere. Føj til en sprayflaske 2 kopper vand, 2 spsk hvid destilleret eddike og 4 spsk af ammoniak. Ryst godt.

Eddike og vand

Det er muligt at gøre vinduet renere med blot eddike og vand. Til en sprayflaske, tilsættes 2 kopper vand og 1 spiseskefuld eddike. Nogle mennesker tilsættes nogle dråber blå frugtfarve, for at gøre den hjemmelavede renere ligne et kommercielt produkt. Farvning tjener intet andet formål end at ændre udseendet af støvsugeren.

Hurtig Tørring

For en hurtig tørring og nonstreaking vindue renere, bruge eddike og sprit. Fyld en sprayflaske med en kop vand, 1 kop sprit og kun 1 spsk hvid destilleret eddike. Dette er hensigtsmæssigt, når du har brug for en nonstreaking vinduespudser.

Ingen vand, ingen sæbe

I stedet for at blande eddike med sæbe, vand, sprit eller ammoniak, bruge lige eddike eller fortynde eddike med en tilsvarende mængde vand. Lige eddike er en effektiv rensemiddel til fjernelse af hårde hårdt vand pletter.