Hvordan at reparere en Rotted Wood Door

October 29

Hvordan at reparere en Rotted Wood Door


Hvis du har fået en trædør viser lidt rådne, kan du rette døren uden at erstatte det, så længe det rådne ikke er for omfattende. Træ rådner er typisk forårsaget af fugt siver ind i døren. Undgå træ rådner i at starte eller tilbagevendende ved at anvende en sealer til døren for at beskytte det mod ydre elementer. Hvis din dør er rådnet hele vejen igennem til den anden side, eller har omfattende skader, er du nødt til at erstatte døren i stedet for at reparere det.

Instruktioner

1 Fjern rådnet træ med en mejsel. Tryk på området under hvor du fjernede træet med spidsen af ​​en skruetrækker eller en syl, når den rådnet træ er fjernet, for at se om der er nogen yderligere skader. Hvis området er svampet eller blød, det rådnede.

2 Bor 1/4-inch huller cirka en tomme fra hinanden omkring reparationen at lade fugt undslippe. Bor ikke hele vejen gennem skoven.

3 Anvend en klar gennemtrængende epoxy sealer eller consolidant med en pensel, der starter på toppen af det område, hvorfra du fjernede træet. Lad det tørre. Gentag processen, indtil træet vil ikke tage mere af consolidant. Du ønsker træet skal gennemblødt i sealer så meget som muligt.

4 Bland træ epoxy filler ifølge producentens anvisninger. Brug en spartel til at anvende fyldstoffet til det beskadigede område og forme det. Skrab overskydende med spartel. Lad epoxyen tørre og hærde.

5 Sand overfladen af døren glat med en finkornet sandpapir, når epoxyen er hærdet fuldstændigt. Prime overfladen af ​​din dør. Lad primeren tørre. Påfør et lag maling til døren med en pensel og lad det tørre.

TIPS

  • For dyb rot, bruge en epoxyharpiks i stedet for en epoxy filler.
  • Kold vil bremse hærdning af fyldstof, hvis du har brug for hærdningsprocessen til at bremse.
  • For at gøre det epoxy filler hærde hurtigere, anvende varme. Brug en hårtørrer til at anvende varm luft til området for at gøre det hærde hurtigere.
  • Bær sikkerhedsbriller og handsker, når mejsling væk rådnet træ for at forhindre splinter i øjnene eller hænder.

relaterede artikler