Sådan installeres Commercial Garage Flooring

March 12

Kommerciel garage gulv giver din garage overflade med en let rengøres, fast belægning, der er hurtig at installere; gulvet tilføjer farve eller mønster, der er vanskeligt at opnå med beton alene. Gummi eller vinyl falstagsten er installeres året rundt; kun nogle få fælles værktøjer er nødvendige for at give dækning af hele din garage overflade. Installation uden lim gør for nem flise fjernelse. Dette giver dig mulighed for at vende tilbage til den oprindelige overflade eller ændre udseendet af gulvet efter behov.

Instruktioner

1 Brug målebåndet til at måle længden og bredden af garagen. Multiplicer længden af ​​bredden for at få det samlede areal af gulvet. Køb nok fliser til at dække området og tilføje 10 procent mere for fejl.

2 Tøm garagen af alt indhold og grundigt rense ordet. Fej væk enhver løs snavs eller affald med en stiv-strittede kost. Moppe betonoverfladen med en pH-neutralt rengøringsmiddel; skylles væk sæbe med vand. Lad gulvet tørre helt før om flisen.

3 Placer den første række fliser langs bunden af væggen længst væk fra garageporten. Space rækken ¼-tommer fra væggen. Denne afstand muliggør udvidelse og sammentrækning af gulvet under temperaturændringer. Slut fliserne ved hjælp af sikringsanlæg tapper på flise kanter; bruge en hammer til at banke fanerne på plads. Tjek på niveauet af fliser ved at placere et vaterpas på tilstødende fliser. Juster ulige flise højde ved at trykke høje flise områder ned med en kølle.

4 Skær fliserne til at passe delvis-flise-sized rum på enderne af rækken mod en væg. Brug en hobbykniv til at skære vinyl fliser, eller et bord sav til tykkere, gummi-baserede fliser. Check med flise producenten for det bedste klipperesultat metoder.

5 Skær den reducerende strimmel passer til bredden af flisen overflade og sted på kanten af fliserne nærmeste garageporten. Sørg for døren kan lukke helt uden slående strimlen. Strimlerne lås med flise kanter ved hjælp af de samme sikringsanlæg faner som dem, der anvendes mellem tilstødende fliser. Lås strimlen til kanten af ​​flisen overflade og derefter trykke på plads med en kølle. Strimlen skaber en hældning mellem de højere kommerciel gulvfliser og den nedre overflade af det eksisterende gulv.