Sådan Erstat Vinyl Fence Paneler

October 6

Vinyl privatlivets fred hegn give en rimelig pris hegn løsning til et hjem, og stort set alle boligejer kan samle præfabrikerede dele af hegnet med et par værktøjer og ingen særlige færdigheder bare ved at følge anvisningerne. Men nogle gange hegn paneler eller beskadiget eller tage ekstra forvitring fra at være i en udsat stedet. Når dette sker, at sektionen kan ikke bare repareres. I stedet skal den udskiftes med en matchende panel.

Instruktioner

1 Fjern skruerne, der fastgør panelet fra enten holder eller hegnet post og sæt dem til side. Afmonter vinyl panel og sæt den ud af vejen.

2 Læg et niveau lodret ved siden af de hegnspæle på hver side af kløften. Hvis du ikke har indstillet stillingerne i beton, fjerne panelet kunne have skubbet dem ud af justering. Hvis de ikke er i lod, kan det være nødvendigt at grave op stillingen og nulstille den, før du fortsætter.

3 Indstil det nye panel ind i hullet, enten ved at rette skinnerne med beslagene på post eller ved at skubbe panelets jernbane faner ind i åbningerne på stolperne.

4 Sæt skruerne tilbage i skruehullerne og spænd dem med en skruetrækker.

TIPS

  • Hvis du installerer en ny vinyl hegn, forsøge at bestille en eller to ekstra paneler og derefter gemme dem til fremtidig brug. Under reservedele på hånden gør udskifte beskadigede paneler meget lettere.
  • Det største problem i at erstatte et panel på en vinyl privatliv hegn er at finde en matchende panel, forudsat du ikke har nogen reservedele. Start med butikken eller online forhandler, hvorigennem du har bestilt den oprindelige hegnet kit. Hvis denne model af hegnet er ikke længere på lager, se efter det på andre detailhandlere. Hvis hegnet model ikke længere er i produktion, og tænd for classifieds som Craigslist og arkitektoniske bjærgning værfter at finde reservedele.

relaterede artikler