Shower Base Installation

August 25

Bruser baser er grundlaget for bruseren. Efter brusebadet placering er blevet besluttet i badeværelset, et lag tagpap er placeret på gulvbrædderne. Metal mesh tremme er anbragt oven på filten, før mørtel påføres på gulvet i en hældning, der fører til centrum af bruseren gulvet, hvor afløbet er placeret. Bruser gulvfliser eller pander er installeret over bunden, når mørtlen er blevet fastlagt.

Instruktioner

1 Skær en 4,5-tommer hul til afløbet i midten af bruseren gulvet med en frem- og tilbagegående sav. Sæt afløbet basen i hullet. Anvend svejsning opløsningsmiddel til afløbsrør og afløb base. Sæt afløbsrøret i afløbet base. Placer gaffatape over afløbet basen åbning for at beskytte det fra mørtel.

2 Fastsætte et stykke tagpap, der er skåret til dimensionerne af bruser gulvet. Fastgør det til gulvbrædderne med et tæppe hæftemaskine. Klip en 4,5-tommer hul til afløbet base. Læg et lag af metal mesh på bruser gulvet. Klip en 4,5-tommer hul fra centrum af masken med tin klip til afløbet.

3 Bland mørtel med latex additiv ifølge pakkeforskrifter, i en spand med en skovl. Hober sig op sandet mix på begge sider af bruser gulvet, mens et frirum i midten omkring afløbet.

4 Brug mørtel float værktøj til at skabe en nedadgående hældning med mørtel, med det højeste punkt på den ydre omkreds af bruser ordet på 1 1/2-inch tyk. Gør det tyndere som du komme tættere på afløbet ved aftagende ned mørtel til 3/8-inch tyk omkring afløbet. Brug en 3-fods lige kant til at skrabe mørtlen overflade flad. Placer linealen på sin side direkte på afløbet, så den danner en vinkel du trækker den gennem overfladen for at glatte den.

5 Læg bruser pan liner ned på bruser gulvet. Placer overskud af foringen op mod væggene. Skær et hul til afløbet med en hobbykniv. Skær små huller til boltene i afløbet. Boltene er hvor græde huller af afløbet er placeret og bør ikke være blokeret af foringen.

6 Kør en perle af bruser hjerneflugt fugemasse mellem foringen og den nederste flange afløbet. Sæt den øverste flange afløbet i bunden flange. Fold et stykke metal mesh tremme over kantstenen af ​​bruseren.

7 Bland dæk mudder med vand, i henhold til dens emballage instruktioner. Hæld dæk mudderet langs kanten af ​​bruseren gulvet og på kanten af ​​lægten til at holde det nede. Sæt det lille plastik "X" formede afstandsstykker under toppen af ​​afløbet, over græde huller. Brug float værktøj til at skubbe mørtel i en 1 1/4-inch lag omkring afløbet og over afstandsstykkerne. Lad kanten af ​​afløbet fælde sidde 1/8 tommer over den mørtel seng at give plads til de gulvfliser.

8 Start flytte mørtel ud mod kanten og gøre laget højere og tykkere i kanterne, end det er omkring afløbet. Kontroller, at du laver en hældning, der er 1/4-inch per lineær fod op fra afløbet mod kanten af ​​bruser gulvet. Brug et niveau for at sikre, at den ydre perimeter er lige. Glatte overfladen af ​​mørtlen med en murske.

9 Dæk siderne af kantsten af bruseren med 1/2-inch tykt lag mørtel. Påfør en 1-inch tykt lag af mørtel til toppen af ​​kantstenen.

10 Påfør et lag af tynde sæt med mørtel float værktøj. Fastsætte din flise i henhold til dens emballage instruktioner.


relaterede artikler