Hvordan at slippe af Bidende Myg

June 28

Du ser skyer af myg i løbet af sommeren. Disse irriterende critters kommer i form af flere former for insekter, herunder bidende dansemyg, Culicoides, noseeums og sorte fluer forklarer forfatteren Jonathan Hatch. Disse er ikke at forveksle med den almindelige ikke-bidende myg, der normalt ikke forårsage en masse problemer. En boligejer kan slippe af med disse insekter ved at følge bestemte retninger.

Instruktioner

1 Installer skærme med meget fine net. Disse skærme vil stadig tillade frisk luft ind i dit hjem, men åbningerne er for små til at tillade myg i.

2 Rens stående vand i dit hjem som fugt tiltrækker myg. En af de måder, du kan gøre dette på er at undgå over-vanding af planter.

3 Fjern ethvert organisk materiale fra dine potteplanter og haven. Kompost materialer vil tiltrække svamp myg, der lever af organisk kompost.

4 Skift pærer på din front veranda. Fjern de gamle og erstatte dem med højtryks-natrium pærer. Andre typer af lys tiltrækker myg, men disse løg vil holde dem væk.

5 Ring til en professionel exterminator hvis din myggen problem er ude af kontrol. Nogle gnat skadedyrsangreb er så meget ude af kontrol, at de kemikalier, der er nødvendige for at slippe af med dem er ikke tilgængelige for offentligheden. I dette tilfælde, vil du har brug for nogen, der ved, hvordan man håndterer en intens insekt situation.


relaterede artikler