Hvordan man dyrker en Raspberry Shrub

March 21

Afhængig af sorten, hindbær er hårdføre i alle amerikanske landbrugsministerium zoner fra to og op. De vokser til 30 til 36 inches i højden med en spredning på 24 til 36 inches. Blomsterne sat fra juni til august. Frugterne af hindbær anvendes i at gøre syltetøj, gelé, desserter og vin.

Instruktioner

1 Find et solrigt område at dyrke dine hindbær buske. Plant de buske sent i efteråret eller tidligt om foråret. De buske brug seks til otte timer af sollys.

2 Till området til en dybde på 12 inches. Fjern eventuelle sten, pinde og andet affald i jorden. Ændres jorden med 3 til 4 inches af kompost.

3 grave plantning huller to gange diameteren af beholderen og 2 inches dybere end beholderen. Space hver plantehullet to fødder fra hinanden og plads rækkerne syv til otte fod fra hinanden.

4 Fjern de hindbær buske fra beholderen. Vend potten på hovedet og bang kanten af ​​potten på kanten af ​​et arbejdsbord.

5 Sæt rodklumpen ind i midten af plantehullet. Fylde op med den ændrede jord i hullet, opstrammende det omkring rodklumpen. Hindbær plantes 2 inches dybere end de voksede i beholderen.

6 Vand hindbær buske til en dybde på 8 inches. Hold jorden fugtig, men ikke klæg. Hvis jorden dræner godt, placere en 4-inch lag af organisk barkflis over jorden til bekæmpelse af ukrudt og hjælpe jorden bevarer fugt. Hold barkflis en til to inches væk fra hindbær stokke.

7 Indsæt et espalier til at støtte rørene og holde dem væk fra jorden. Space stolperne 15 til 20 inches fra hinanden. Fastgør tunge gauge tråde 24 til 28 inches fra hinanden på tværs arme. Den øverste ledning skal være 36 inches over jorden for røde hindbær eller 40 inches over jorden for sorte eller lilla hindbær.

8 Prune sommer røde hindbær i foråret ved at skære ned eventuelle stokke, der er mere end 5 fødder til en højde på 4 1/2 til 5 fødder og fjerne de svage stokke. Beskær dem igen lige efter frugten er høstet. Everbearing hindbær beskæres hele vejen til jorden i marts eller april. Beskær de laterale grene tilbage på de sorte og lilla hindbær til længder på 8 til 10 inches. Beskær de sorte hindbær igen, når rørene er 2 fod høj eller 30 inches høj, hvis du har lilla stokke. Fjern kun 2 til 3 inches fra spidsen af ​​nye skud. Beskær dem igen efter frugterne er høstet ved at fjerne de stokke, der producerede frugten.

9 Feed hindbær med 10-10-10 granuleret gødning i marts og en anden ansøgning i maj. Påfør beløb anbefales på etiketten retninger.


relaterede artikler