Hvorfor har mine Retter Har White Stuff på dem fra Opvaskemaskine?

August 22

Når du vasker dine retter i hånden eller køre dem gennem en opvaskemaskine, nogle gange de kommer ud med hvide pletter over dem på grund af hårdt vand eller sæbe udskud. Disse pletter er grimme og gøre retter ligne de aldrig blev vasket. Men der er måder at fjerne disse pletter og forhindre dem i at ske.

Hårdt vand og sæbe Scum

Hvid, overskyet pletter på retter danner skyldes enten hårdt vand eller sæbe udskud. Hårdt vand indeholder mange mineraler, at cloud vandet op, såsom calcium og magnesium, og medmindre du bruger en afkalker, vil mineraler i vandet efterlade pletter på dine ellers ren retter. Hvis opvaskemaskinen ikke er blevet renset i et stykke tid, kan opbygning af sæbeskum i maskinen og kan efterlade en overskyet film på retter i den tørre cyklus.

Rengøring hårdt vand pletter

Når dine briller og andre retter har hårdt vand eller sæbe scum pletter, fjerne dem er ikke svært, men kan være lidt tidskrævende. Fyld vasken med 75 procent flaskevand og 25 procent hvid eddike. Du skal bruge flaskevand, da vandhanen indeholder mineraler, der forårsager hvide film. Soak dine retter i opløsningen i 30 minutter, og tørres af med en fugtig svamp. Skyl retter med frisk vand på flaske, og lad dem tørre.

Undgå hårdt vand pletter

Du kan forhindre hårdt vand og sæbe scum pletter ved at fylde beholderen med opvaskemaskinen reserveret til afspændingsmiddel med hvid eddike, hvilket vil give mulighed for en stadig strøm af eddike til at gå gennem en cyklus hver gang du kører opvaskemaskinen. Du bliver nødt til at genopfylde beholderen hver måned eller deromkring. Når hånd vaske dine retter, tilføje et par dråber hvid eddike til din sæbevand før vask.

Overvejelser

Når du rense retter med eddike og vand, hvis de ikke kommer helt ren efter den første vask, resoak retter i yderligere 30 minutter, indtil hele filmen rest er kommet rent. Jo længere pletter er forblevet på servicet, jo sværere at fjerne dem er, kan der være behov så flere soakings.


relaterede artikler