Hvordan man dyrker en europæisk Olive Skylark Tree

September 11

Hvordan man dyrker en europæisk Olive Skylark Tree


Gartnere, der bor i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9 og 10 har den ideelle miljø til dyrkning af en europæisk oliven skylark træ. Disse dværg oliventræer brug for fuld sol eksponering for de mest energiske vækst. Desuden Skylark træer er tørke tolerant og kræver ikke overordentlig rige jord for at trives. Give grundlæggende pleje for en sanglærke træ, og det kan give et beskedent olivenhøsten efter den fastslår helt i jorden.

Instruktioner

En Grav et hul til en container-dyrket Skylark i foråret. Gøre hullet nogenlunde samme størrelse som beholderen. Må ikke ændre jorden, fordi træet skal akklimatisere sig til den naturlige jord. Hvis du opretter rige jord i umiddelbar plantning område, kan du begrænse, hvor rødderne spredt ud i jorden.

2 Fjern træet fra beholderen og overføre den til den forberedte hul. Placere træet, så kronen er selv med den omgivende jord niveau. Efterfylde hullet med jord, indtil du fylder den i helt og tamp jorden godt ned med hænderne.

3 Vand Skylark umiddelbart efter plantning det at mætte jorden helt.

4 Tilføj barkflis rundt om træet for at spare jordens fugtighed og forebygge ukrudt. Hold barkflis omkring fire inches væk fra centrum stammen og gøre det 3 til 4 inches tyk.

5 Overvåg jordfugtigheden omhyggeligt under den første vækstsæson, mens træet er ved at etablere. Give vand til træet, når jorden bliver tør, mætte jorden fuldt. Efter den første vækstsæson ender, bør træet etableres nok til at modstå tørretumbler betingelser uden supplerende vanding.

6 Fjern eventuelle ukrudt, der vises inden for tre fødder af center stammen. Træk ukrudtet manuelt eller dyrke jorden overfladisk med en hånd rake.

7 Træk tilbage barkflis den anden fjeder efter træet begynder aktivt voksende igen. Drys 1 til 2 inches af alderen kompost over jorden og arbejde det i forsigtigt med hånden rake. Fyld barkflis over kompost igen.

8 Beskær sanglærken minimalt i de første fire vækstsæsoner, kun fjerne suckers, der vises rundt om stammen. Begyndende med den femte vækstsæson, forme træet hver fjeder ved at fjerne op til en tredjedel af den ydre vækst af grenene.

9 Forvent at Skylark vil begynde bærende frugt fra den femte vækstsæson fremad, selv om der kan være år, hvor det ikke producere overhovedet. Harvest oliven når safterne blive lidt uklar.


relaterede artikler