Sådan fjernes & Geninstaller gamle badeværelse Tile

July 11

Der er flere grunde, du måske ønsker at fjerne og geninstallere gamle fliser fra dit badeværelse væg. Nogle gange fliserne begynder at løsne sig og skal re-sæt. Eller måske du nødt til at åbne væggen for at fastsætte VVS inde, men du kan lide den gamle flise og du vil have det til at blive. Uanset årsagen, udtrække de gamle fliser uden at bryde dem kan være en udfordring, men det er muligt. Når de er væk, geninstallationen er ligesom at installere nye fliser.

Instruktioner

1 Uddrag injektionsmørtel fra hele den beskadigede flise med en injektionsmørtel sav, grave ud injektionsmørtel ved at skubbe saven frem og tilbage. Få på meget af fuger ud som muligt fra omkring hver flise, du vil fjerne.

2 Placér spidsen af en mejsel mod bunden af den første flise, hvor den møder væggen, inde i en af de ekstraherede fugerne. Tryk på mejsel med en hammer. Gentag på forskellige punkter omkring kanten af ​​flisen, indtil den springer ned fra væggen. Gentag for hver flise.

3 Skrab den udsatte væg ren med en væg skraber til at tage ud resterende mørtel og injektionsmørtel. (Bemærk: Hvis du åbner væggen, springe dette trin, gør det nødvendige arbejde, og luk derefter væggen med nye wetrock eller cement bord.)

4 Skrab ryggen på fliser, du har udvundet, holder dem med forsiden nedad på en arbejdsflade, så du kan rydde op i deres rygge.

5 Spred tynde sæt mørtel over bagsiden af den første flise, med en tandspartel. Dække det grundigt med mørtel omkring 1/8-inch dyb. Indstil flisen ind i rummet på væggen, hvor du vil have det til at gå, afstand det jævnt mod de omkringliggende fliser. Gentag for hver flise.

6 Lad fliserne sat natten over. Spred injektionsmørtel over dem med en injektionsmørtel flyde, trykker injektionsmørtel i mellemrummene mellem fliserne. Brug en fugtig svamp til at fjerne den overskydende injektionsmørtel.


relaterede artikler