Sådan Plant Pots i Ground

July 11

Gryder, der er plantet i jorden er generelt tørvepotter der er lavet af enten komprimeret spagnum eller en blanding af pap og spagnum. Andre vegetabilske stillinger til anbringelse i jorden er lavet af tynde lag af pap. Alle disse potter kan plantes udendørs, hvilket resulterer i mindre stress for den transplanterede anlæg, end hvis den blev taget ud af en gryde og omplantet.

Instruktioner

1 Vælg et sted, der får den rigtige mængde af sol til dine planter. Mange bukser trives i fuld sol eksponering, men nogle planter foretrækker et skyggefuldt sted eller et område, der får solen til kun en del af dagen.

2 Grave et hul i stedet, at du har valgt. Hullet skal være dyb nok, at potten kan passe ind i hullet op til den øverste kant af potten.

3 Skyl tørv potter med vand. Hele puljen og alle jorden bør være våd. Hold vanding potterne indtil vandet løber ud af bunden.

4 Riv bunden af potten at lade rødderne spredt ud gennem bunden af potten. Hvis puljen allerede smuldrer, løsnes eller smuldre bunden for at gøre det lettere for rødderne at undslippe.

5 Plant potten i hullet. Udskift jorden, du har fjernet, trykke den omkring planten for at holde luftlommer formular formgivning.

6 Vand planten når den er på jorden. Ved iblødsætning jorden omkring planten, vil du hjælpe rødderne at etablere sig i jorden.


relaterede artikler