Sådan Store malingrester Varnish

March 12

Sådan Store malingrester Varnish


Varnish kræver særlige børster og er vanskelig at rydde op efter spild og uheld. Heldigvis, når projektet er slut, og du finde dig selv med sidesten lak, opbevaring er ikke svært. De fleste lak følger de samme behov for opbevaring; dog altid læse lak kan, hvis der er nogen særlige krav, som den lak maker.

Instruktioner

1 Hæld alt efterladenskaber lak tilbage i lak beholderen. Forsegl beholderen eller sikkert placere lak hætten tilbage på beholderen.

2 Tør overskydende drypper fra beholderen eller containeren.

3 Opbevar lak i et køligt mørkt rum. Hold lakken udsættes for direkte sollys og ved en temperatur mellem 50 og 80 grader. Hvis lak bliver for koldt, det størkner og bliver vanskeligt at gendanne til en brugbar form. Hvis det bliver for varmt, er der fare for selvantændelse.

4 Hold klude eller brændbare genstande væk fra lak dunke når i opbevaring.

TIPS

  • Kontroller lak beholder til en holdbarhed eller udløbsdato. De fleste lakker vil vare på ubestemt tid, hvis den opbevares korrekt, men ikke alle lakker er skabt lige. Tjek din lak til dato frimærker. Kassér lakken, hvis det er forbi udløbsdatoen, eller hvis lakken er blevet tyk eller sludgy.

relaterede artikler