Sådan Kill Bladlus Med Pyrethrum

September 9

Sådan Kill Bladlus Med Pyrethrum


En naturlig insekticid og medlem af krysantemum familien, pyrethrum plante foretrækker at vokse i USDA hårdførhed zoner 3 til 7. Pyrethrum vokser til højder på 24 inches og dens hvide, lyserøde eller røde blomster blomstrer i sommeren, udsætter deres lyse gule centre. Blomsterne af pyrethrum plante havnen insektmidlet at gartnere kan bruge til at dræbe bladlus og andre skadedyr i haven.

Instruktioner

1 Plant pyrethrum planter i din have. Pyrethrum planter gøre gode følgesvend planter og kan afværge bladlus, der bytte om dine planter. Plantet fra frø, vil pyrethrum spire i 7 til 10 dage.

2 Bland en insektspray ved formaling op en kop pyrethrum blomster med en morter og støder. Tilsæt jorden pyrethrum blomster til 2 Potter kogende vand.

3 Lad blandingen afkøle, og hæld den derefter i en ren sprayflaske. Tilføj et sprøjt af opvaskemiddel til pyrethrum insekticid løsning, og spray det på de berørte af bladlus planter.

4 Lav en pulveriseret insekticid ved slibning op pyrethrum blomsterhoveder. Drys pulveriserede pyrethrum løbet planter, der viser tegn på bladlus skadedyrsangreb.

5 Køb en kommerciel pyrethrum baseret insekticid fra et havecenter eller planteskole. Påfør insekticid til planterne ifølge producentens instruktioner.

TIPS

  • Pyrethrum baserede insekticider kun vare i en periode på omkring 24 timer. Derfor vil det være nødvendigt at genanvende for at bevare dets effektivitet. Men på grund af sin korte levetid, det aftager giver dig et vindue af tid mellem applikationer at vælge dine grøntsager, sikkert,.
  • Brug ikke pyrethrum som en følgesvend anlæg til hvidløg, rosenkål, kål, blomkål og broccoli.
  • Brug gummihandsker ved håndtering pyrethrum blomster, spray og pulver.
  • Plant pyrethrum planter utilgængeligt for børn og kæledyr.

relaterede artikler