Sådan Kill hornworms

July 19

Sådan Kill hornworms


Hornworms er fem-plettede hawk møl, der er i deres larvestadiet. Måling op til 5 inches i længden, hornworms har grønne organer dækket med sorte og hvide aftegninger. En hornworm har også en hornlignende fremspring på toppen af ​​sin bageste sektion. Disse skadedyr er til stede i afgrøder over hele USA og foder primært på tomatplanter, selvom de også kan være til stede i kartoffel, aubergine og peber planter. Tag en trestrenget tilgang til befri din have af hornworms, at sikre, at ingen skadedyr er efterladt at fortære din høst.

Instruktioner

1 Brug af gas- eller el-drevne rorpind, indtil din havejord grundigt - før og efter hver havearbejde sæson. Denne praksis dræber op til 90 procent af overvintrende hornworm larver, minimere din skadedyr problem betydeligt.

2 Fyld en krukke med sæbevand, og kontrollere undersiden af dit anlæg kører hver dag for hornworms. Søg i skumringen og daggry, da hornworms ikke normalt kommer i direkte sollys. Pluk fra ormene i hånden, og slippe dem i sæbevand til at dræbe dem med det samme.

3 Spray planterne bliver angrebet af hornworms med Bacullus thuringiensis (BT) pesticid. Påfør BT til alle dele af de berørte anlæg, som hornworms kan gemmer sig i skjulte revner og sprækker.

TIPS

  • Hvis du ser ris-lignende æg knyttet til hornworms i din have, lade dem alene. Æggene er parasitisk hveps larver, der lever af hornworms i løbet af deres livscyklus. De hvepse vil dræbe off hornworms de er knyttet til, uden at du løfte en finger.
  • Bacullus thuringiensis (BT) pesticider er ikke skadelige for mennesker eller planter, men det vil dræbe alle typer af insekter. Sørg for kun at anvende BT der er berørt af hornworms planter, eller du kan dræbe insekter, der er nyttige til din have økosystem.

relaterede artikler