Den bedste Hjem Produkt til Clean Badeværelse Fliser

November 16

Den bedste Hjem Produkt til Clean Badeværelse Fliser


Badeværelse rengøring er en rutine og vigtig opgave i ethvert hjem. Rengøring badeværelsesfliser kan kræve beskæftiger sig med sæberester, olierester og mineraler fra vand, dog. Disse aflejringer kan være generende og kan kræve skrappe kemikalier og tunge skrubning. Heldigvis kan det rigtige hjem rengøring produkt hjælpe med at gøre rengøring badeværelsesfliser lettere og mindre tidskrævende.

Metode Daily Shower Spray

Fremgangsmåde daglige brusebad Spray Cleaner er en ikke-toksisk fliser og badekar renere, der påføres overflader uden at skrubbe eller skyl. Resultaterne kan tage op til tre eller fire uger, men produktet ikke fjerne sæbeskum, vand pletter og meldug, ifølge Galttech. Du skal sprøjte alle områder helt, dog. Producenten har anført, at ingen dyr anvendes teste produktet.

Kaboom Badeværelse, Tub & Tile Cleaner

I en side-by-side test af rengøringsmidler til badeværelser, der inkluderede både skrubning bobler og Kaboom Badeværelse Cleaner, Kaboom forudsat nemmere rengøring og bedre handling på fuger og rustpletter, ifølge RetroHousewife. Kaboom fik lov at sidde på badeværelse fliser overflader i en til tre minutter, derefter skyllet med en våd klud, indtil der ikke renere rest tilbage. Kaboom arbejdede særdeles godt på de hårde-tilgængelige områder omkring vandhaner og drejeknapper, uden at skrubbe.

Green Works Naturlig Badeværelse Cleaner

Mange forbrugere er interesseret i økologiske produkter, der er mindre giftige for miljøet, gnister en række nye økologiske produkter på hylderne for miljøbevidste. Green Works, lavet med plante- og mineral-baserede ingredienser, blev bedømt af ConsumerReports.org som den bedste badeværelse rengøring produkt blandt dem, der hævdede at være naturlig. Hjemmesiden rådgiver bruge produktet jævnligt at fjerne og forebygge mug oprustning.

Oxygen Bleach Cleaner

For dem, der foretrækker en enklere og billigere produkt, de kan holde på hånden for en række hjem rengøringsopgaver, AskTheBuilder anbefaler at bruge ilt blegemiddel til rengøring badeværelse fliser. Oxygen blegemiddel gør et godt stykke arbejde at fjerne skidt og snavs, der stikker på badeværelse fliser fuger og vil ikke skade tilstødende tæpper.

Hjemmelavet Cleaner

Mange mennesker udtrykke bekymring over den barske kemikalier i hjemmet rengøringsmidler og foretrækker at gå tilbage til de gamle rengøringsmidler, som vores bedsteforældre engang bruges til at rense køkkener og badeværelser. MrsCleanUSA anbefaler en hjemmelavet renere hjælp ½ kop ammoniak, ½ kop almindelig hvid eddike, ¼ kop vask soda (Borax) blandet i 1 gallon vand. Det vil gøre det så godt som dyre, kommercielle rengøringsmidler. Hælde noget af opløsningen i en sprayflaske og gælder for badeværelse flise overflader. Skyl flisen grundigt og lædertøj flise let med en ren klud.


relaterede artikler