Typer af tag reparation

March 22

Typer af tag reparation


Medmindre et tag er mere end 20 år eller hele strukturen fra underlag til tilstanden af ​​helvedesild er utilstrækkelig, de fleste tagdækning problemer kan fastsættes uden at udskifte hele systemet. Mange tagdækning problemer skyldes forkert installation eller fra stormskader såsom hagl og vind, som begge kan skade helvedesild og efterlade bare pletter, som resulterer i utætheder.

Blinkende Problemer

En af de tidligste tegn på tidlig tagdækning fiasko er problemer med blinkende, som er et tyndt lag af vandtæt materiale, ofte metal, der er placeret over kryds. Blinkende forhindrer vand i at sive ind i underlaget og til sidst ind på loftet og det indre af bygningen. Den type reparation er nødvendig, afhænger af årsagen til fejlen. Blandt de mange blinkende problemer, der kan forårsage tag lækager er forkert basis-blinkende højde, utilstrækkelig beskyttende belægning eller forsegling, løs isolering, forringelse metal, crack og åbne samlinger mellem blinkende stykker, adskillelse af counter inddækninger fra lodrette flader og counter inddækninger ikke passer stramt nok til at basere inddækninger.

Forkert design

Defekt design er et andet fælles problem, der forårsager tag utætheder. Men fordi sådanne problemer er omfattende, ofte forekommende i hele tagsystem, reparation medfører ofte udskiftning af hele taget. Disse problemer omfatter utilstrækkelig taghældning, der resulterer i sagging og utilstrækkelig dræning, der producerer vandansamlinger af vand, svage tagkonstruktioner og utilstrækkelig bestemmelse om udvidelse og sammentrækning, der forårsager split membraner. Dårligt håndværk, såsom forkert rengøring, tørring og grunding tagdækning område kan forværre disse problemer. Forkert installerede negle, herunder dem, der ikke helt hamret i eller på en forkert vinkel, falder ind under denne kategori. Disse skal fjernes og geninstalleres.

Helvedesild

Udskiftning af helvedesild er en af ​​de letteste tagdækning reparationer, der kan udføres. Forvitring er næsten altid årsagen, uanset om det er fra en utilsigtet hændelse, såsom en kraftig storm, hvor hagl skader rullesten overflade eller kraftig vind, som kan rippe off store dele af helvedesild. Krøllede helvedesild kan opvarmes i koldt vejr til at rettes ud. I varmt vejr, krøllet helvedesild kan simpelthen bøjes tilbage i form. Singler, der er opdelt, mangler de fleste af deres overflade granulat eller på anden måde beskadigede skal udskiftes med korrekt lim og eventuelt sømning brikkerne på plads.

mislykkede Kampprogram

Tage består af mere end blot undertag, inddækninger og helvedesild. Andre elementer er en del af tage og deres fiasko, enten fra slid eller producentens defekter, kan forårsage tag utætheder. Disse poster omfatter skorsten caps, afløb, ovenlys, højderyg og loftsrum ventilationskanaler, stak rør og badeværelse udluftningsrør og PVC VVS-rør. Reparation involverer udskiftning af den defekte stykke.


relaterede artikler