Hvordan man opbygger en Gate for en Privacy Fence

May 16

Hvordan man opbygger en Gate for en Privacy Fence


Næsten alle værfter omgivet af en privacy hegn brug for mindst én indgang eller udgang punkt gennem en port. Under opførelsen af ​​dit privatliv hegn --- og endda bagefter --- du kan tilføje en bekvem og attraktiv port, der vil komplimentere hegnet design. Heldigvis kits er nu tilgængelige i hjemmet forbedring butikker, der vil gøre gate-bygning mindre kompliceret og tidskrævende.

Instruktioner

1 Forbered din gateway indgangen. Du skal bruge to solide hegnspæle på hver side af porten indgangen. Fordi du skal bruge en port kit, behøver du ikke at bekymre sig om bredden af ​​din gate: sættet er fleksibel. Men sørg for gate indlæg er korrekt og permanent sat i beton, så de ikke kan flytte gennem årene og påvirke gate drift. Foretag eventuelle afhjælpende indsats for at opnå bundsolide gate indlæg, der er vinkelret på hinanden.

2 Mål bredden af porten åbning og bestemme højden af porten, som du ønsker at gøre. Lav en skitse af porten og bemærk disse dimensioner. Lad mindst 2 inches eller mere af "swing" plads mellem jorden og bunden af ​​porten.

3 Åbn porten kit emballage og lægge gate bygningsdele ud på jorden eller på en stor arbejdsbord, groft til dimensionerne af din gate. De fleste gate kits kommer med fire svejsede vinkeljern med særlige strop barer og forborede huller. Disse vinkeljern vil hjælpe dig med at opbygge et perfekt "firkantet" eller "Plumb" gate.

4 Cut behandlet 2- af 4 tømmer ifølge gate kit retninger, for at skabe rammen for porten.

5 Monter gate rammen ved hjælp af gate kit dele. Juster gate kit vinkeljern med træstolper i henhold til anvisningerne. Fastgør vinkeljern til stutterier, hvor angivet, med træskruer.

6 Vedhæft din hegn bestyrelser til denne port ramme. Søm eller skrue hegnet boards til de øvre og nedre tværstivere på rammen. Sørg disse hegn paneler er lodret niveau og jævnt fordelt.

7 Test udseendet af porten af at holde det op i position inden for de stolper. Hæv porten op på skrot tømmer for at opnå den korrekte højde fra jorden eller passage. Juster gate hegn bestyrelser efter behov.

8 Plan hvilken side af porten vil være den hængslede side, og hvilken side vil være for håndtaget eller haspen side. Hvis du ønsker porten til at svinge fra venstre mod højre (pantomime denne operation) du vil sætte hængslerne på den højre side af porten. Hængsler skal gå på venstre side af porten til en højre-til-venstre sving. Installer hængslerne, der kom i sættet, i henhold til anvisningerne.

9 Installer porten håndtaget eller haspen ved at følge kit instruktioner. De fleste kits leveres med en to-sidet håndtag eller haspen mekanisme, der vil gøre det muligt for en person at dreje håndtaget og åbne porten fra begge sider.

10 Hæng porten på hængslet-side af stolper. Prop porten op på skrot tømmer til den rette højde, mens du installerer porten. Det hjælper at have en assistent holde en tung port i position, mens du kører skruerne i hængslerne og ind i stillingen.

11 Kontroller gate for niveauet og gratis swing efter fjernelse af skrot tømmer shims. Sørg for, at håndtag eller haspen del af porten flugter med det modsatte port indlæg. Der bør være en lille "vrikke værelse" mellem porten og porten indlæg til at rumme minutter skiftende fra sæson til sæson. Juster placeringen af ​​hængslerne ved gaten posten som nødvendigt for at rette eventuelle problemer.

12 Opret "låsning" del af håndsættet udelader enhver strejke plade område på den ikke-hængslede gate indlæg. Følg kit maker anvisninger for installation af denne strejke plade. Du skal muligvis rute eller skabe sig træ i stillingen for at imødekomme strejken pladen.

13 Test afsluttet gate system. Lågen bør lukke fast og pålideligt under forskellige betingelser (omhyggelig lukning, f.eks versus smække porten lukket). Håndtaget skal fungere relativt ubesværet. Foretag justeringer efter behov.

14 Maling eller bejdse hegnet. Grøn behandlet hegn skal have lov til vejr i mindst et år, før farvning eller maleri.

TIPS

  • Vedhæft en lille messing klokke til din gate, så du kan forsigtigt advaret, når nogen går ind i din værftet område gennem porten.
  • Afstå fra hængelås en port. Låste porte er ulovlige i nogle samfund af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du skal fastgøre porten at afskrække indtrængen eller til at holde et lille barn eller kæledyr inden for hegnet, mode en quick release system, der ikke kræver en nøgle eller en kombination, og som fungerer hurtigt fra indersiden af ​​porten i nødsituationer.

relaterede artikler