Europæiske Linden Tree Fakta

January 30

Den europæiske lindetræ, eller Tilia x europaea, er en løvfældende medlem af familien af ​​træer, der omfatter katost. Europæerne undertiden henvise til det som det fælles lindetræ - lime er en version af den gamle engelske ord "linn." Europæiske lindetræer er populære valg til haver rundt om i verden.

Anvendelser

Det amerikanske Department of Agriculture s Agricultural Research Service bemærker, at de europæiske lindetræer har en bred vifte af husholdningernes og økonomiske anvendelser. Træet tiltrækker bier og bidrager til honningproduktionen; dens træ kan anvendes til møbler eller trækul. Det er en top valg som en prydplante træ i hjemmet haver, og dens blade og bark har medicinske egenskaber.

Range og Habitat

Selv eksperter på det amerikanske Department of Agriculture opmærksom på, at de europæiske Lindens er hjemmehørende i tempererede dele af Asien og Europa, de vokser i de fleste amerikanske landbrugs zoner. Europæiske Lindens som fugtige jord og foretrækker fuld sol.

Højde

Europæiske lindetræer kan vokse til en højde på omkring 70 fod. Toppen af ​​europæiske Lindens har en pyramideform.

Bark og Blade

Europæiske lindetræer har bark, der er glat og grå, i sidste ende at blive dækket med plader, ifølge eksperter på Brandeis University. Bladene er hjerteformede, omkring 4 inches lang, med savtakkede kanter.

Blooms

Europæiske lindetræer blomstrer i det sene forår eller først på sommeren. De blomstrer er lysegul, som udkommer i flere rækker på en bract, med en intens duft, der tiltrækker bier og sommerfugle.


relaterede artikler