Persimmon træer i staten New York

January 28

Persimmon træer i staten New York


De fleste arter af persimmon findes i tropiske eller subtropiske områder. Men den amerikanske persimmon (Diospyrus virginiana) fundet i områder lige fra Texas og Florida i syd til det sydlige Connecticut og centrale Ohio i nord. I New York, er den amerikanske persimmon findes kun i den sydøstlige del af staten, i New York og Long Island. Det mest karakteristiske træk ved den amerikanske persimmon er dens 1- til 1 1/2-inch-lange spiselige frugter.

Blade

Amerikanske persimmon blade vokser i en alternativ ordning langs kvist og er elliptisk form. Bunden af ​​bladet er afrundet og spidsen af ​​bladet tilspidses til et punkt. De er generelt 2 1/2 til 6 inches lang.

Frugt

Amerikanske persimmon frugter dannes i forsommeren og er grønlig til orange farve, når umodne. Ved slutningen af ​​efteråret, de modnes til en dyb lilla farve. Frugten er ikke kommercielt vigtige i staten New York. Selvom dets frugter er spiselige, de er meget bitre, når umodne, og når de modnes, de er for bløde til transport og salg. Den japanske persimmon (D. kaki) producerer en frugt, der er kommercielt vigtige for Californien og andre varme vejr stater. Det er ikke fundet i New York State.

Træ

På trods af at have en tæt og mørkt træ, der kan anvendes til fremstilling af golfkøller og billardkøer, har træ af den amerikanske persimmon aldrig været til megen kommerciel værdi. Persimmon træer har tendens til at vokse i et bredt spredt mønster over deres sortiment, hvilket gør høst i kommercielle mængder ineffektiv.

Habitat

Inden for sin naturlige udbredelsesområde (USDA zone 5 til 9), er den amerikanske persimmon findes i en lang række forskellige jordtyper og miljøer. De vokser bedst i lerjord, men kan tåle ler og sand. De vokser ved havoverfladen og op til stigninger i 2.500 fod. I staten New York, findes de kun i New York hovedstadsområdet og Long Island. Ifølge "New York Træer," Amerikanske persimmon eksemplarer kan findes på New York Botanisk Have i Bronx, Marine Park i Brooklyn og Kissena Park i Queens.


relaterede artikler