Sådan Remodel en Skærmet Porch

March 10

Sådan Remodel en Skærmet Porch


En screenet veranda tilføjer værdifuld udendørs boligareal til et hjem. Bugs holde ud, men brisen og udendørs følelse kommer i. En screenet veranda remodeling projekt opdaterer plads til at passe din livsstil og design præferencer. Uanset om din screenet veranda er beskadiget eller blot har brug for et nyt udseende, remodeling det vil forny din udendørs beboelsesrum.

Instruktioner

1. Bestem, hvor meget du vil bruge og holde denne pris i tankerne, som du vælger materialer og designelementer til våbenhuset.

2 Vurdere den nuværende opsætning af den screenede veranda. Bemærk de funktioner, du kan lide ved pladsen, og de ting, du gerne vil ændre.

3 Undersøg skærmene omkring veranda. Kig efter skader eller slitage, og udskift eventuelle skærme, der er i dårlig stand. Dette holder insekter ude og våbenhuset ser nice.

4 Opdater gulvbelægning. Trægulve er almindelige i screenet indgangsparti og de ofte har brug for reparation. Udskift gulvbrædder, der er beskadiget og male eller bejdse og afslutte gulvet, hvis det viser tegn på slid. Installer et nyt gulv, hvis det eksisterende gulv dårligt er beskadiget.

5 male vægge, loft og indlæg i en farve, der passer til indretningen. En natur-inspirerede farve ville fungere godt, eftersom våbenhuset er en udendørs rum.

6 Tilføj en pejs. En ventless pejs er relativt let at installere og giver varme på kølige dage. Dette udvider brugen af ​​våbenhuset.

7 Vælg møbler, holde sig for øje, hvordan du bruger området. En spisestue sæt giver dig mulighed for at nyde måltider udenfor uden bugs. Hvis du underholde ofte, indeholde masser af plads til gæster.

8 Arranger dine møbler. Overveje det bedste flow for rummet og efterlade en sti mellem resten af ​​hjemmet og døren til baghaven. Test arrangementet ved at gå rundt i lokalet for at sikre det flyder godt. Omarrangere alle møbler, der ikke virker.

9 Tilføj dekorative stykker såsom vægtæpper, bordpynt eller stearinlys.


relaterede artikler